Campaign

Leer Nu Deltavliegen

Briefing

Company description

Deltavliegen is dé ultieme buitensport. Totale vrijheid, wat een ervaring… Zo vrij als een vogel zweef je door de lucht. Zo'n positief gevoel en zulke rust heb je nog nooit ervaren. Wie heeft er niet eens gedroomd van vliegen als een vogel? Ook JIJ kan dit NU en in Nederland leren!

Het is echt veilig! Echt, tot aan NASA aan toe is er de afgelopen 40 jaar van deltavliegen een veilige sport gemaakt. Het materiaal (de vleugels) zijn tot in elk detail uitgewerkt zodat iedereen er veilig mee kan vliegen. En het is ook nog eens de goedkoopste luchtsport. Dit kan JIJ ook echt makkelijk leren. Het enige wat je nodig hebt is tijd om lekker in de buitenlucht door te brengen en een portie positieve energie.Wij zijn een vereniging van enthousiaste Deltavliegers en willen het aantal deelnemers (piloten) laten groeien. Op dit moment is er een dalende trend en deze willen wij z.s.m. ombuigen. Deltavliegen is namelijk leuk, geeft je vrijheid, spelen met de elementen, veiligste luchtsport etc.

Zie ook: https://www.leernudeltavliegen.nl/ en voor meer informatie / inspiratie: https://www.youtube.com/watch?v=Pr01zOynh4A

Doelgroep: Onze doelgroep bestaat uit actieve, gezonde mannen en vrouwen die houden van de natuur, kamperen en zijn echte buitenmensen die mogelijk ook interesse hebben in (zee)zeilen, bergsporten, schermvliegen,recreatief motorrijden fietsen (race/MTB), hardlopen en / of wintersport.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zoeken actieve influencers die wel van een uitdaging houden. Je bereikt eenzelfde doelgroep i...