Campaign

Bellyprint, een onbetaalbaar cadeau voor jou!

Briefing

Company description

Vier je zwangerschap en maak een 3D Bellyprint van jouw buik. Elke zwangerschap is bijzonder, dit wil je vieren! Met een uniek beeld van je eigen zwangere buik heb je een blijvend aandenken aan je zwangerschap, een indrukwekkende periode in je leven. Een tastbare herinnering om later aan je kindje te laten zien. Een Bellyprint is voor elke ‘mom2be’ een unieke en tastbare herinnering aan je zwangerschap.

Ben je inmiddels niet meer zwanger maar is je baby maximaal 4 maanden oud? Dan kunnen we eenzelfde print maken van jou en je baby. Een persoonlijker en unieker cadeau is er niet te vinden.

Als je voor Bellyprint (de Bellyprint) kiest, kies je voor de ervaring en een prachtige herinnering. Dat is vooral belangrijk, dat je de herinnering vast wil leggen. Je ontvangt van ons natuurlijk je eigen Bellyprint in het materiaal dat je hebt uitgekozen, en een kortingscode waarmee jij je volgers een give away gunt! hoe leuk is dat, niet alleen heb je zelf de ervaring, maar ook voor veel anderen wordt het bereikbaar!

Wat voor ons belangrijk is, is de ervaring die mensen hebben tijdens de afspraak, maar ook dat je uitlegt hoe bijzonder het is om je eigen zwangere lichaam terug te zien als herinnering aan een heel bijzondere periode in je leven. Bellyprint staat voor: vier je zwangerschap, maak een 3D beeld van je eigen zwangere buik! Juist het vieren en het stilstaan is bijzonder: Je bent zwanger geraakt omdat je een leuke papa en mama gaat zijn, maar deze periode vergeet je nooit meer. Je moeder en schoonmoeder vertellen hoe hun zwangerschappen waren, zelfs je oma kan het nog terugvertellen. Daarmee is het een lifechanging moment dat jij met behulp van Bellyprint tastbaar kunt maken.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij willen graag dat je schrijft over de ervaring tijdens het maken van de Bellyprint, maar voora...