Campaign

Promoot Vertellis Chapters, Dankbaarheidsdagboek

Briefing

Company description

Het doel van Vertellis is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren door - juist in onze haastige samenleving - goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren.

Vertellis heeft verschillende producten ontwikkeld om beter met elkaar in gesprek te gaan. Voor vrienden en familie, relaties en ouders en kinderen. In deze campagne willen we ons focussen op Chapters. Met Vertellis Chapters draait het om de relatie met jezelf. Het is een dankbaarheidsdagboek waar je dagelijks kan reflecteren op je dag. Dit heeft bewezen voordelen op je mentale gemoedstoestand en daarom vinden wij dit juist in deze tijd zo belangrijk om Vertellis Chapters te promoten.

Vertellis is Vertellis Chapters is het populairste dankbaarheidsdagboek van Nederland! Dag in dag uit staan we AAN... We nemen maar zelden tijd om even te pauzeren en reflecteren. Met Chapters breng je hier verandering in! Deze 'personal coach' in de vorm van een boek helpt je om bewuster en positiever in het leven te staan. De krachtige vragen leren je om te focussen op de dingen die er werkelijk toe doen. Een waardevol offline zelfreflectie-moment om meer uit je dagen te halen, stress te verminderen en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Als merk zijn we op zoek naar promotie via samenwerkingen met bloggers en content creators met mo...