Campaign

Mindyourtest! met Spoedtest.nl

Briefing

Company description

Hopelijk gaat zeer binnenkort het luchtruim open en kunnen Nederlanders weer genieten van fijne trips naar het buitenland. Helaas gaat dat door alle maatregelen nog gepaard met een aantal voorwaarden, waaronder een negatieve coronatest. Spoedtest.nl biedt hierin de helpende hand en faciliteert toegankelijke, betrouwbare en snelle coronatesten. Deze worden uitgevoerd door onze gecertificeerde medewerkers, volgens de standaarden van het RIVM. Je krijgt de uitslag van een PCR-test al na enkele uren, inclusief een wereldwijd erkend reiscertificaat. Dit gebeurt vanuit een van de meer dan 70 vestigingen van Spoedtest.nl.

Spoedtest.nl heeft een product dat ervoor zorgt dat je straks weer met een gerust hart kunt reizen. Bekijk voor de actuele prijs van onze PCR-spoedtest, inclusief internationaal reiscertificaat onze website www.spoedtest.nl (prijs kan de komende tijd veranderen).

Wij zijn de meest betrouwbare, best bereikbare en snelste aanbieder in het PCR-testcircuit. Zo heeft Spoedtest.nl een eigen lab om de testen te analyseren en met ruim 70 testlocaties in heel Nederland zit er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Help jij ons onder de aandacht komen van potentiele reizigers, zodat Nederland weer veilig kan ga...