Campaign

Recruitment Campagne Apollo & Leonardo Hotels

Briefing

Company description

Apollo & Leonardo Hotels heeft 15 locaties in de Benelux, waarvan één in België, met allemaal hun eigen uitstraling en prachtige locatie. Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Onze hotels vind je op de mooiste locaties, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn in een groene omgeving. Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn immers ook niet standaard.

Onze hotels zijn net zo verschillend als de gasten die wij ontvangen en de medewerkers die met veel plezier bij ons werken. Toch weten wij zeker dat de gast een onvergetelijk verblijf zal ervaren; bij volle concentratie tijdens een vergadering, bij late aankomst in het hotel of juist in de vroege uurtjes tijdens vertrek. Apollo & Leonardo Hotels staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland! Apollo & Leonardo Hotels heeft 15 hotels, van Groningen tot Breda, waarvan één in België, met allemaal een unieke uitstraling en prachtige locatie. 

WERKEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS.

Op www.werkenbijapollohotels.nl (en www.werkenbijleonardohotels.nl) hebben we al onze openstaande vacatures verzameld. Zo vind je hier bijvoorbeeld uitdagende (bij)banen en stagevacatures in een van onze hotels, restaurants of het support office.  

Of je nu werkt in de bediening in één van onze vele restaurants, bij de front office staat, in de huishouding werkt of het bedrijf ondersteunt als ICT’er; je komt altijd terecht in een team met energieke, ondernemende collega’s met passie voor hun vak. Spreekt jou dit aan? Dan investeren wij graag in je!

Loop je stage? Geef dan jouw carrière een kickstart met het Tailor Made Traineeship programma. Ben je een afdelingshoofd? Dan maak je kans om geselecteerd te worden voor de Masterclass LEAD en word je opgeleid tot General Manager. Werk je in de keuken? Dan kun je de opleidingen Leermeester, Sociale hygiëne & HACCP volgen.

Dankzij onze connecties met de Fattal Hotel Group, kunnen we je hele mooie secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Als je bij ons komt werken krijg je een gratis overnachting voor twee personen inclusief ontbijt, in één van onze hotels. Gedurende je hele carrière bij ons maken jij én je familie en vrienden gebruik van onze uitgebreide kortingsregeling. Overnachten met 30 – 50% korting: in hotels in heel Europa, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Daarnaast ontvang je maar liefst 50% korting op eten en drinken bij onze F&B concepten zoals The Harbour Club Amsterdam Zuid en Vinkeveen, Floor17 in Amsterdam en Chef’s! Food & Drinks in Papendrecht, IJmuiden en Groningen.

Verder bieden we aantrekkelijke collectieve zorg- en schadeverzekeringen en een goede reiskostenvergoeding. Bij sommige posities krijg je een leaseauto, laptop en/of telefoon van de zaak. Om onze medewerkers te stimuleren om zo gezond mogelijk te leven, krijg je via Bedrijfsfitness Online. Hiermee krijg jij korting op diverse sporten en bij sportscholen door heel Nederland. 

Wat verwachten wij van een influencer:

Je raadt het al: we zijn op zoek naar influencers die ons kunnen helpen om mensen te recruiten voor onze openstaande vacatures. We zijn op zoek naar influencers op TikTok / Instagram / YouTube met een relevant bereik onder jongeren tussen de 16 en 24. Bij voorkeur met een passie voor Horeca en/of Hotelschool/Koksschool achtergrond. Denk jij met ons mee hoe we meer sollicitanten krijgen en bezoekers naar onze vacature pagina's?

OPDRACHT

Je verblijft met maximaal 2 personen kosteloos één nacht in één van onze hotels, inclusief diner en ontbijt (Reservering/datum in overleg en in ieder geval voor 15 augustus):

-       Apollo Hotel Almere City Centre;

-       Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel;

-       Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark;

-       Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach;

-       Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam;

-       Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade;

-       Apollo Hotel Groningen

-       Apollo Hotel Papendrecht.

Tijdens je verblijf maak je een video/TikTok/InstagramReel van maximaal 30 seconden waarin je een inkijkje geeft in het hotel en bijbehorende restaurant. Het is van belang dat je benoemd dat Apollo & Leonardo Hotels locaties heeft door heel Nederland, en op zoek is naar collega’s. Zoekt iemand een leuke bijbaan, stage of functie? Bijvoorbeeld in de keuken als zelfstandig werkend kok of leerling kok? Dan kunnen ze terecht op www.werkenbijapollohotels.nl voor een overzicht van alle openstaande vacatures.

Graag de URL vermelden in video |(YouTube of IG story) + bio (gedurende 1 wk) en hiernaar verwijzen. www.werkenbijapollohotels.nl

BEOOGDE RESULTATEN

Awareness, traffic en uiteindelijk meer sollicitaties. We willen met dit medium hoofdzakelijk de startersfuncties, bijbanen en stageplaatsen promoten. Focus:

-        Zelfstandig werkend kok,

-       Leerling-kok

-       Afwasser.

Graag ontvangen we jouw idee voor de video / samenwerking. 

Beeldmateriaal

Graag gebruiken wij jouw TikTok om te delen op:

-       TikTok

-       Instagram

-       Facebook

-        Onze website

DOELSTELLING

1.     Sollicitaties op openstaande vacatures van Apollo & Leonardo Hotels. Meetbaar: aantal visits op vacaturepagina + aantal solliciaties

2.     Subdoelstelling: Merkbekendheid Apollo- en Leonardo Hotels vergroten binnen doelgroep 16 - 24.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Overige voorwaarden

  • Graag ontvangen wij de video via WeTransfer zodat...