Campaign

Baby Diaries app - maak een babyboek

Briefing

Company description

Baby Diaries is een net gelanceerde webapplicatie én mobiele app (voor iOS en Android) waarmee gebruikers online een babyboek, zwangerschapsboek of familie-album in kunnen ontwerpen, delen en laten afdrukken. In een gemakkelijk te bedienen editor voeg je verhalen en foto’s toe. Het is zo vormgegeven dat het net lijkt alsof je in een echt boek aan het werk bent.

Wij onderscheiden ons vooral met de mogelijkheid om teksthoofdstukken toe te voegen, met veel opmaakopties voor de tekst en de mogelijkheid elk hoofdstuk te delen als blog met vrienden en familie. Met verschillende lay-outs en stijlopties pas je het dagboek helemaal aan naar je eigen smaak.

Omdat Baby Diaries werkt op elk apparaat kun je altijd en overal aan je dagboek werken en gemakkelijk updates toevoegen. Zo wordt het veel leuker en makkelijk om het leven met je (klein)kind(eren) vast te leggen. Zodra het dagboek af is, kan de gebruiker het bestellen als prachtig gedrukt boek met soft- of hardcover in drie verschillende formaten: van A5 t/m A4. 

Hoe werkt het?

Vertel je verhaal

Via de online editor, die zo vormgegeven is dat het lijkt alsof je in een echt boek werkt, voeg je verhalen toe aan je dagboek. Kies uit talloze fonts en stijlen om je babyboek helemaal op te maken in je eigen smaak.

Vul lay-outs met foto's

Na het toevoegen van een tekst (of meerdere teksten) kun je het dagboek verder gaan opmaken door lay-outs te kiezen. Kies uit meer dan 50 lay-outs en vul deze met jouw allermooiste foto’s.

Voeg plakvakken toe

Sommige aandenkens hebben we nou eenmaal niet digitaal. Wat dacht je van echofoto's of een ziekenhuisbandje? Hou ruimte vrij in je dagboek met plakvakken en zodat je deze aandenkens kan inplakken in het geprinte boek.

Gedeeld of privé

Houd je verhalen privé of deel ze met met vrienden en familie. Elk hoofdstuk in jouw dagboek kan gedeeld worden. Deze worden vervolgens automatisch omgezet in een mooie online blog.

Bestel een gedrukt boek

Is je dagboek helemaal af? Bestel het als prachtig gedrukt boek!

 • Hardcover & softcover
 • 3 formaten: van A5 tot A4
 • Mat & glanzend papier
 • Van 40 tot 320 pagina’s


Extra features

 • De app is gratis in gebruik, je betaalt enkel voor het geprinte boek;
 • Werk online in een gebruiksvriendelijke editor die precies de pagina’s laat zien zoals ze ook worden afgedrukt;
 • Kies uit een verscheidenheid aan lettertypes en lay-outs om het dagboek op te maken en te personaliseren;
 • Voeg een onbeperkt aantal afbeeldingen toe;
 • Hou ruimte leeg in je dagboek met plakvlakken, zodat je later fysieke aandenkens kunt inplakken in het geprinte boek, zoals een echofoto.
 • Werk op elk apparaat: Baby Diaries is beschikbaar als mobiele app voor iOS én Android en als webapplicatie voor computers, laptops en tablets;
 • Wissel op elk moment tussen apparaten door in te loggen met je account. Je dagboeken staan veilig opgeslagen in de cloud.
 • Personaliseer de kaft van je boek met een eigen gekozen foto en titel;
 • Bestel je boek in verschillende formaten (van A5 t/m A4), met keuze uit een soft- of hardcoverkaft en mat of glanzend papier;
 • Naast een geprint exemplaar is het ook mogelijk om een digitale pdf te bestellen.


Over de founder

Een aantal jaar geleden zette reisjournalist Veerle Witte succesvol het reisdagboekenlabel Travel Diaries in de markt. Nadat ze moeder werd van haar dochter Maeve besloot ze dat het tijd was voor een nieuw label. Zo is Baby Diaries ontstaan: een mobiele app en web-applicatie waar vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes of broers en zussen een persoonlijk dagboek kunnen ontwerpen. Veerle: ‘Wat mij betreft groeien die kleintjes veel te snel op en die eerste woordjes, stapjes, lachjes en alle avonturen die daarna volgen zijn veel te waardevol om niet vast te leggen. Met Baby Diaries hoop ik gebruikers een tool te bieden om de mooiste momenten met familie te kunnen vereeuwigen op een leuke, speelse manier.’

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Baby Diaries wil graag samenwerken met leuke blogs en influe...