Campaign

Help Sibbe Jan aan een date

Briefing

Company description

Ik ben Sibbe Jan, aangenaam! Het is simpel, ik zoek een superleuke vrouw met wie ik kan lachen, mijn leven wil delen en van wie ik wil houden. Naast haar wil ik wakker worden en dan zal ik haar aankijken en minimaal één keer per week huilen van geluk, die andere dagen zal ik lachen van geluk.

Wat een vrouw ervoor terug krijgt, dat zal ze moeten ervaren, maar spijt is het niet. Natuurlijk pas ik niet bij iedereen, mijn humor is grof, mijn lach is hard en mijn naastenliefde is soms op het bemoeizuchtige af. Grenzen zal ze goed moeten aangeven, soms heb ik evenveel energie als een lopende zon en ben ik intenser dan een kernbom. Mijn stemvolume is soms te hard, dat gaat steeds beter. Maar ik kom met goede intenties, altijd. Ik kan zwart-wit zijn, maar mijn grijze gebied is groot. Ik ben begripvol, sociaal en empathie moet ik in sommige vormen beter onder controle krijgen. Ik lieg bijna nooit, mensen zonder ruggengraat ben ik allergisch voor en de mensen waar ik van houd die weten dat, die vertel ik dat, die schrijf ik dat en die voelen dat.

Ik zoek een partner, iemand die ik mag ondersteunen wanneer nodig, maar ook wanneer het niet nodig is en zo kan ik doorgaan, doorgaan en doorgaan. Ik ben bereid om ver te gaan om mijn ideale partner te vinden, zo heb ik een eigen website gemaakt en zijn er vliegtuigjes geweest die met mijn oproep hebben rondgevlogen. De media heeft dit opgepikt waardoor ik in menig TV en radio programma ben geinterviewd. En dat allemaal omdat ik een maatje zoek en zij mij steunen in mijn ludieke acties. Die nieuwsgierigheid was te verwachten maar het is me zeker niet om de aandacht te doen maar om leujk contact te starten, bij een klik te gaan daten en wie weet wat er daarna volgt.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ik hoop dat jij me helpt om mijn zoektocht via Instagram (of YouTube of TikTok) verder te laten v...