Campaign

Oslo Skin Lab - The Solution

Briefing

Company description

Oslo Skin Lab is in 2017 opgericht om veilige en goed gedocumenteerde innerlijke schoonheidsbehandelingen te introduceren op de groeiende schoonheidsmarkt in Scandinavië. Onze Scandinavische oorsprong komt tot uiting in een natuurlijke en authentieke benadering van het leven en onze schoonheid. De kern van Oslo Skin Lab is eerlijk, puur en clean, belichaamd in onze hoogwaardige materialen en service. Oprichter Cecilie Nordstrøm gelooft in het zelfherstellend vermogen van de huid. Haar doel is om een reeks innerlijke schoonheidsproducten te ontwikkelen die geschikt zijn voor alle huidtypes en voor iedereen die denkt dat een mooie huid de moeite waard is om naar te streven, ongeacht de leeftijd.

The Solution is een collageenpoeder zonder toegevoegde smaak- of geurstoffen dat je kunt vermengen met alle soorten eten of drinken. Regelmatig gebruik draagt bij aan de textuur en elasticiteit van de huid en vermindert rimpels. Leuk feitje: The Solution Beauty Collagen van Oslo Skin Lab heeft de Dutch Beauty Award 2021 gewonnen in de categorie Cosmeceuticals.

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat regelmatige inname leidt tot:

  • Afname van rimpels, fijne lijntjes en de zichtbaarheid van cellulite
  • Verbetering van de structuur en zachtheid van de oppervlakte van de huid
  • Verhoging van de huidelasticiteit

Elke verpakking van The Solution bestaat uit 28 sachets met 2,5 gram collageenpoeder dat afkomstig is van rund. Dit is de effectieve dagelijkse dosis die werd gebruikt tijdens de onderzoeken. Collageen is een onderdeel van het bindweefsel van de huid en de belangrijkste afzonderlijke factor die de huid veerkrachtig en elastisch houdt.

Bij het aangaan van een, vrijblijvend, membership krijg je eens per vier weken een nieuwe verpakking thuisgestuurd.

Naarmate we ouder worden, neemt het collageengehalte in het lichaam geleidelijk af. Tussen je 25ste en 30ste is de gemiddelde afname van collageen zo’n 1-2% per jaar. Dit neemt verder toe door leefstijlfactoren die het verouderingsproces van de huid negatief beïnvloeden. Denk hierbij aan: blootstelling aan de zon, roken, alcohol en een dieet waarin belangrijke vitamines, mineralen en vetzuren ontbreken. Meer informatie is beschikbaar in een digitale folder welke we later met je delen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Je ontvangt van Oslo Skin Lab voor deze campagne The Solution zodat je het product kan proberen v...