Campaign

Goodcha Baby & Kids eyewear

Briefing

Company description

Goodcha is een baby & kindereyewear brand met de missie om kinderogen te beschermen op de meest trendy manier mogelijk. We zijn sinds maart 2021 begonnen vanuit de passie om kinderogen beter te beschermen en het belang hiervan bij ouders te vergroten. Uit onderzoeken is gebleken dat maar 4% van baby's en jonge kinderen een zonnebril dragen en daar willen wij verandering in brengen! Omdat we niet alleen staan voor veiligheid en comfort, willen we ook fashion en plezier uitstralen. We moeten immers genieten van het leven, vind je niet?

Na lang onderzoek gedaan te hebben zijn we uitgekomen op de Goodcha zonnebrillen. Deze brillen zijn duurzaam en buigzaam en praktisch onverwoestbaar (probeer het zelf maar eens!). Wat natuurlijk perfect is voor kids die graag allerlei dingen willen uitproberen met voor hun onbekende voorwerpen, bij ons kan dat (tot grote genoegen van de ouders). Verder bieden de zonnebrillen 100% UV-bescherming en zijn ze gemaakt van BPA-vrij materiaal voor de veiligheid van kinderen. Met deze campagne willen we meer ouders bewust maken van het dragen van een goede zonnebril en het plezier ervan uitvergroten. De zonnebril geeft het kindje een supercoole uitstraling en de ouders een fijn en veilig gevoel, daar worden we blij van!

Naast baby & kinderzonnebrillen hebben wij ook ScreenTime brillen voor kids tussen 2 en 7 jaar die steeds meer tijd achter een laptop, ipad of ander beeldscherm besteden. Deze "The Detective" bril (vanwege zijn detective uitstraling) filtert blauw licht en zorgt voor een betere nachtrust, minder vermoeide ogen en minder hoofdpijn bij kinderen. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ons grootste doel is plezier uitstralen en doordat de brillen gemaakt zijn van flexibel en buigza...