Campaign

Cheqi - het cadeau voor de feestdagen

Briefing

Company description

Cheqi is een app waarmee je simpel geld per post kunt geven en een leuk cadeau kunt meesturen. De app wordt gebruikt om elkaar geld te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of als bedankje. Het is niet nodig andermans rekeningnummer te hebben. In de app kies je een kaart, bepaal je het bedrag en schrijf je er een persoonlijke tekst bij. Vervolgens kies je het weg te geven bedrag en voeg je eventueel een cadeautje toe. De postbode levert het Cheqi op de eerstvolgende werkdag af bij de ontvanger.

Veilig overmaken

Je maakt het Cheqi snel en veilig over via iDEAL. Het geld wordt gereserveerd op een aparte rekening totdat de ontvanger het geld heeft opgehaald. Wordt het geld niet opgehaald? Wij storten het bedrag automatisch terug.

Ontvangen

Om het geld op te halen scant de ontvanger de QR-code op de achterkant van het Cheqi. Voor je allereerste Cheqi vragen wij de ontvanger zich eenmalig te identificeren. Het geld staat de eerstvolgende werkdag op de rekening.

Feestdagen

Cheqi kan worden ingezet als cadeautje voor de feestdagen. Wij zien dat Cheqi veel door werkgevers aan werknemers cadeau wordt gedaan. Ook wordt Cheqi veel aan jongeren zoals (klein)kinderen en/of neefjes/nichtjes gegeven. Voor de feestdagen heeft Cheqi een aantal themakaarten en bijpassende cadeaus ontwikkeld. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij willen in zijn alge...