Campaign

ONE de musical

Briefing

Company description

ONE: De nieuwe musicalsensatie waar liefde en spektakel de hoofdrol spelen met o.a. Soy Kroon, Nienke Latten, Peter Lusse en Jasper Kerkhof. Een verhaal vol hartstocht, verraad en mysterie.

Tijdens het muzikale liefdesspektakel kom je ogen te kort, want het publiek is niet alleen toeschouwer, maar bevindt zich midden in de actie door de met LED-walls gecreëerde, all-around performance. Het eerste LED-Box Theater ter wereld!

LOVE.ALWAYS, het verhaal

ONE de musical vertelt het verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte tijdens de bouw van de wereldberoemde Grote Piramide van Cheops.

Mira, de rebelse prinses, dochter van koning Cheops, valt als een blok voor de charmes van Amon, de stoere arbeider die werkt aan de bouw van de piramide. Wat volgt is een magisch verhaal over een onmogelijke liefde die zich echter door niets of niemand laat stoppen en waar we allemaal graag in geloven: dat liefde te allen tijde overwint.

 ONE is een origineel verhaal, doorspekt met historische feiten, maar is vooral een ode aan de eeuwige liefde!

 ONE: de muziek en de visuele effecten

Het publiek wordt meegenomen door de indrukwekkende originele muziek en alle nummers die speciaal voor ONE geschreven zijn. Intense ballads, bombastische orkestraties en uptempo nummers wisselen elkaar voortdurend af waardoor ONE vanaf de eerste noten de harten van het publiek raakt. Extra bijzonder is dat je als bezoeker midden ín het spektakel zit. Het theater in Aalsmeer is omgebouwd tot een totaal nieuw LedBoxTheater. Voor, achter én boven het publiek hangt de grootste LED-omgeving ooit, met daarop indrukwekkende projecties waardoor de bezoeker zich letterlijk in het verhaal bevindt. Het decor bestaat volledig uit bewegende delen en wordt voortdurend aangepast tijdens de voorstelling. Bovendien bevinden zich meerdere decorstukken en bruggen in de zaal waar onder meer free runners, acrobaten en dansers, spectaculaire stunts zullen vertonen. Dit samen maakt van ONE een zinderende belevenis die boeit van de eerste tot de laatste minuut. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We willen de influencer uitnodigen de show te komen bezoeken op een dag naar keuze tussen 24 nove...