Campaign

James Cooke

Briefing

Company description

Ik ben James. En altijd dichtbij wanneer je op zoek bent naar gezelligheid, ontspannen samenzijn of gewoon het leven wil vieren. Lange tafels vol dampende schalen waarbij de hele familie aanschuift? Intieme dinertjes met je lief? Of middagborrels die voortduren tot de zon onder gaat? I’ve got you covered. Met prachtig serviesgoed, robuuste pannen, het mooiste glaswerk en meer. Of probeer een van mijn heerlijke recepten.

Waarom James?

Jij houdt van gemak? Ik ook.

  • Bestel je voor 14.00 uur, dan sturen we het dezelfde dag nog naar je toe.
  • Bij een bestelling van €25 of meer is de verzending helemaal gratis.
  • Al onze producten zijn van goede kwaliteit. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
  • Is een product toch niet wat je ervan verwacht had, dan mag je het binnen 14 dagen kosteloos retourneren.
  • Je hoeft geen account aan te maken om wat bij mij te bestellen.


Feel inspired

Elk seizoen heeft zo z’n eigen charme, vind je niet? En elke gelegenheid kan op een volkomen unieke manier worden aangevlogen. Die eindeloze variatie inspireert mij enorm. Daarom vind je op deze website niet alleen heel veel producten, maar ook steeds weer nieuwe ideeën voor de aankleding van je tafel, tips voor de beste pannen om smakelijke stoofpotten in te bereiden, en recepten om je familie en vrienden mee te verwennen.

James’ Choice*

Alles wat je in onze webshop vindt, is van hoge kwaliteit. Daar mag je op rekenen. Maar sommige items hebben echt mijn hart gestolen. Van de cocktailglazen van Royal Leerdam tot aardewerken tagine-schalen waarin je de meest lekkere Spaanse en Marokkaanse gerechten bereidt tot de onverwoestbare pannenset van SKOTTSBERG. Die bijzondere items herken je aan mijn stempel: James’ Choice. Speerpunten binnen ons assortiment zijn onze eigen merken: Palmer, Skottsberg en Maastricht Porselein.

Palmer (for lovers of food):

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterren chef tot enthousiaste hobbyhok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Skottsberg (purely essential):

Skottsberg producten gaan niet alleen lang mee, ze worden vaak zelfs beter met de tijd. We vieren de terugkeer naar de echte essentie. Want écht is gewoon béter. Beter voor ons, beter voor de planeet en als het gaat om ons assortiment, ook beter om samen van eten te genieten. Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om naar de lessen uit het verleden te kijken ter bescherming van onze toekomst. Daarom zijn de producten van Skottsberg gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Daarnaast zijn ze toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Skottsberg keert terug naar de essentie. De Skottsberg producten worden, wanneer je ze goed verzorgt, helemaal van jou. Ze zijn praktisch onverwoestbaar en worden daarmee een onderdeel van familierecepten die doorgegeven worden van generatie op generatie.

Maastricht Porselein (perfectly timeless):

Opgericht in 2005, maar met een rijk erfgoed daterend uit 1883, staat Maastricht Porselein bekend om haar perfecte, tijdloze en iconische designs. Onze elegante porseleincollecties bestaan stuk voor stuk uit fraaie én functionele kunstwerken, die zeer geliefd zijn onder verzamelaars. We gebruiken alleen de beste ingrediënten om ons duurzame en onberispelijke porselein te vervaardigen. Het is het perfecte huwelijk van innovatief design en duurzaam vakmanschap dat Maastricht Porselein tijdloos maakt.

A meal may be only a moment, but the memory of it can last a lifetime.

Daarnaast biedt James Cooke seizoensgerichte inspiratie d.m.v. blogs, recepten, nieuwsbrieven en instructievideo's.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij verwachten dat de influencers een inspirerende post maken, waarin ze James Cooke promoten. Di...