Campaign

Start met Howtotalk

Briefing

Company description

Howtotalk heeft als missie om bij te dragen aan een optimale ouder-kind relatie, zodat kinderen kunnen worden wie ze bestemd zijn om te zijn.

De Howtotalk-formule is gebaseerd op het levenslange werk van kinderpsycholoog en therapeut Haim Ginott, en in navolging daarvan op de wereldwijde bestseller How to talk so kids will listen & listen so kids will talk van Adele Faber en Elaine Mazlish. De methode is gebaseerd op een andere manier van praten met en luisteren naar kinderen. Ouders leren te beschrijven wat ze waarnemen, in plaats van (onbedoeld) te veroordelen. Howtotalk heeft meer dan 120.000 boeken verkocht in Nederland en er is nu een app!

De app bevat een training met zes modules, met daarin praktische handvatten en oefeningen. Maar ook podcasts, 100+ situaties met voorbeeld reacties en een Q&A functionaliteit.

Door met de methode aan de slag te gaan leer je liefdevol grenzen stellen, krijg je een betere sfeer in huis (minder strijd!) en een nog betere band met je kind. Je kind wordt zelfstandiger, krijgt meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Campagne: Ik start met Howtotalk! Doe je mee?

Het idee van de campagne is...