Campaign

Save the Children - Regeerakkoord in Kindertaal

Briefing

Company description

Save the Children is de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld, actief in meer dan 120 landen. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn, heeft onze aandacht en zorg. Ongeacht geloof, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of politieke gezindheid.

Onze missie: Save the Children bewaakt de rechten van kinderen wereldwijd en komt in actie zodra deze geschonden worden.

Onze visie: 

Elk kind verdient een eerlijke kans op een goede toekomst.Gezondheid, de kans om te leren en een beschermde omgeving zijn hiervoor de basisvoorwaarden. Kinderen zijn de toekomstige generatie leiders, opvoeders, ondernemers en consumenten. Investeren in kinderen betekent daarom investeren in de toekomst van onze samenleving.

De campagne: Regeerakkoord in Kindertaal

Save the Children maakt het regeerakkoord in een kindvriendelijke taal online beschikbaar (in .pdf). Kinderen hebben het recht op informatie en het recht om hun mening te geven. Wij geven kinderen een stem en zorgen ervoor dat kinderen betrokken en geïnformeerd worden over politieke beslissingen, want kinderen en jongeren dragen de consequenties van de politieke keuzes die gemaakt worden. Niet alleen in de toekomst, maar ook hun huidige levensomstandigheden worden bepaald door politieke beslissingen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen betrokken en geï...