Campaign

Rentbird - Vind jouw nieuwe woning!

Briefing

Company description

Een huurwoning vinden in deze tijd is een lastige opgave. Je bent elke dag door vele verhuurwebsites aan het scrollen op zoek naar een geschikte woning. En vind je een woning die bij je past, dan ben je door de enorme concurrentie onder woningzoekers vaak al te laat met reageren.

Websites als Funda en Pararius bieden ook weinig uitkomst. Niet alleen verschijnt minder dan de helft van alle woningen op deze platforms; ook krijgen makelaars voorrang via een interne database, waardoor de meest aantrekkelijke woningen al verhuurd zijn als ze online verschijnen.

Rentbird helpt woningzoekers om sneller een passende woning te vinden. Na het plaatsen van een zoekopdracht gaan de zoekbots van Rentbird direct voor je aan de slag. Zij houden automatisch ruim 1.400 verhuurwebsites voor je in de gaten. Als een huurwoning online verschijnt die past bij jouw wensen, dan ontvang je deze binnen enkele seconden in je mailbox. Niet alleen bespaart dit je uren per dag aan handmatig zoeken en scrollen, ook ben je hierdoor makelaars en andere woningzoekers te snel af en je ontdekt woningen van verhuurders die je anders niet had gevonden. Het enige wat je hoeft te doen is jouw mailbox scherp in de gaten houden en direct te reageren. Zo belandt jouw reactie wél bovenop de stapel bij de verhuurder en ben je als eerste bij de bezichtiging.

Vele duizenden woningzoekers hebben inmiddels een woning gevonden via Rentbird. Zij worden gemiddeld 3x zo snel uitgenodigd voor een bezichtiging als toen zij handmatig zochten naar een woning.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Deze campagne is gericht op influencers die zelf op zoek zijn naar een huurwoning of een bevriend...