Campaign

Oh My Baby Play Box - educatieve speelgoedbox

Briefing

Company description

Ons doel is om ouders te helpen met educatieve activiteiten die perfect aansluiten bij iedere groeifase van hun baby.

Tijdens eerste maanden leert jouw baby een groot gedeelte van de vaardigheden waar hij de rest van z’n leven plezier van heeft. En dit gaat heel snel, iedere maand leert hij iets nieuws! Om deze nieuwe fases te stimuleren is het belangrijk om speelgoed te gebruiken dat past bij iedere groeifase.

Wij (Belén en Bart, meer dan 10 jaar samen) begonnen met Oh My Baby in 2017 - een jaar nadat onze eerste dochter werd geboren. We vonden het lastig om goed educatief babyspeelgoed te vinden dat bij iedere fase past en ook een duidelijke uitleg waarom en hoe. 

Het idee van Oh My Baby

  • Vind geschikte educatief speelgoed voor de exacte leeftijd van je baby.
  • Zodat je je zeker kunt voelen dat dit speelgoed goed past bij de groeifase van je baby. 


Daarom zijn we begonnen met Oh My Baby, omdat we ervan overtuigd zijn dat het leren en ontwikkelen van bepaalde vaardigheden tijdens de eerste levensjaren van baby's essentieel is en iets is waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben.

We werken samen met een team van specialisten in de voor- en vroegschoolse educatie om een reeks educatieve speelgoed te bieden die we Play Box hebben genoemd. Elk van hen past perfect bij de leeftijd en ontwikkelingsstadium van je baby, zodat je je veilig kunt voelen en kunt genieten van dit onvergetelijke moment met je kleintje.

SPEEL. LEER. GROEI. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar parenting influencers met een baby die ook deze doelgroep (...