Campaign

PowAir - Dé oplossing voor elk stankprobleem!

Briefing

Want laten we nou eerlijk zijn: wat stínkt er eigenlijk veel!

PowAir is een complete lijn producten met een passende oplossing voor elk stankprobleem. De unieke formule van essentiële oliën met industriële kracht maskeert niet, maar bindt de strijd aan met de stankmoleculen. PowAir is 100% natuurlijk, bevat geen giftige stoffen en is veilig te gebruiken in de buurt van mens en dier.

Als je erover nadenkt, dan stinkt er echt behoorlijk veel. Denk aan stank in of door: huisdieren, garage, kelder, rook, luiers, zweet, kasten, lijm, schimmel, toilet, gourmetten, brandstof, verf, koken, vocht, caravan, boot, klaslokaal, kantine, klompenhok, kattenpis, puberkamer, incontinentie, ongedierte, sport(tassen), kleed/wachtkamer, auto, braaksel, frituren, vuilnis en ga zo nog maar even door!

En op grotere schaal: ziekenhuizen, sportscholen, horeca, verzorgingstehuizen, crèches...

Wat het probleem ook is, de klus wordt op natuurlijke wijze geklaard!

PowAir is een beetje anders dan andere producten. Het verhult geen vieze luchtjes, maar neutraliseert de stankmoleculen. De vuistregel is dan ook: ruikt PowAir te sterk, verminder de verdamping want dan is er onvoldoende stank. En omgekeerd: vermeerder de verdamping bij een aanhoudend stankprobleem.

Hoe doe je dat?

Bij aanhoudende stank (denk aan een vieze kattenbak, een konijnenhok, de vuilnisopslag dan gebruikt je een PowAir Block of PowAir Gel (afhankelijk van de grootte van de ruimte) Zet de pot open neer in de ruimte die stinkt. Ruikt het te sterk naar PowAir of is de stank verdwenen? Dan doe je gewoon de deksel weer op de pot.

Is de stank niet heel erg uitgesproken (zoals bijv. bij schimmel) prik dan wat gaatjes in het folie en zet de pot dan zo neer. Experimenteer een beetje met wat er nodig is. Meer stank? Meer gaatjes of het folie er helemaal af. Is de stank tijdelijk (toiletbezoek)? Spray met PowAir Spray en de stank verdwijnt. Stank die is doorgedrongen in materialen (diesel in de auto of rook in een stoel) behandel je met PowAir Penetrator. Stank die wordt veroorzaakt door bijv kattenpis of braaksel bestrijd je met PowAir Urine&Odour.

De producten

PowAir Penetrator is de krachtpatser op het gebied van stankbestrijding en maakt een einde aan elke penetrante stank (zoals rook of stinkende vloeistof) in vloerbedekking, bekleding en meubels, maar ook in beton of hout. Ook perfect te gebruiken voor zweetschoenen of om toe te voegen aan het wasmiddel in het zeepbakje van de wasmachine om weerbarstige luchtjes uit kleding te krijgen.

Powair Urine & Odour werkt écht tegen de meest penetrante stank in materialen door braaksel, ontlasting en urine van katten, honden en ongedierte. Veilig te gebruiken op meubels, gordijnen, vloerbedekking en in de mand van huisdieren. Werkt zelfs op hout en beton.

PowAir Block neutraliseert stank in kleine ruimtes waar nare luchtjes regelmatig voorkomen. Plaats PowAir Block in toilet, kleedhokje, kledingkast, auto, kast of garderobe en je hebt er geen omkijken meer naar.

PowAir Gel werkt snel bij grotere stankproblemen en is gemakkelijk te doseren. Een nare geur in kleedkamer, wachtruimte, klaslokaal of garage? Hangt er een muffe geur in ruimten die meestal afgesloten zijn, zoals de camper, boot, of opslagruimte? Gezellig avondje gegourmet met de familie? Zet PowAir Gel in de ruimte en de stank is zo verdwenen.

PowAir Spray laat nare luchtjes verdwijnen na een paar keer sprayen. Ook verkrijgbaar in een handige kleine verstuiver voor in je tas of binnenzak: PowAir Spraycard.

PowAir Liquid kan op veel manieren worden gebruikt omdat het zo veelzijdig is. Zo kan het bijvoorbeeld worden toegevoegd aan het dweilwater en aangelengd worden gebruikt in de Misting Dome.

De Misting Dome is een geur-neutraliserende vernevelaar met sfeervolle LED-verlichting. Zorgt voor een constante verneveling in huis of op de werkplek en maakt direct een einde aan hinderlijke luchtjes.

PowAir is oorspronkelijk ontwikkeld voor industriële toepassingen om intense stank, zoals die in rioolwaterzuiveringsinstallaties, destructiebedrijven en chemische fabrieken te verwijderen. De krachtige geurneutralisatie van PowAir maakt een einde aan de meeste stankproblemen, ook die van grotere omvang.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share