Campaign

Opleiding tot zelfstandig reisadviseur

Briefing

Company description

De zelfstandig reisadviseurs van Personal Touch Travel richten zich op maatwerk voor reizen over de hele wereld, van een avontuurlijke rondreis tot een luxe stedentrip. Wil je zelfstandig werken en van je liefde voor reizen je werk maken? Wellicht past het beroep van zelfstandig reisadviseur dan bij jou.

Als ondernemer beslis je hoe en wanneer jij de mooiste droomreizen voor je klanten samenstelt. Dit doe je mét de steun van een professionele organisatie die jou met alles kan helpen. Ontdek het nieuwe werken en word net als vele anderen lid van de leukste reisclub van Nederland!

Heb je geen ervaring in de reisbranche? Geen probleem, wij scholen je om tot zelfstandig reisadviseur. Speciaal voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft in de reisbranche hebben wij de Personal Travel Academy opgericht. We hebben verschillende opleidingen waarmee je gegarandeerd als zelfstandig reisadviseur aan de slag kunt. Personal Touch Travel is met de Personal Travel Academy volgens de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een erkend leerbedrijf voor de opleiding tot reisadviseur. Bij elk ervaringsniveau biedt de Personal Travel Academy een passend programma.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar bekendheid voor de opleiding tot zelfstandig reisadviseur. Graag zien we dat...