Campaign

VraagBod: de beste prijs voor jouw product

Briefing

Company description

Zoek jij altijd naar de beste prijs op internet? Wij draaien het om door het te vragen. Met één knop op je telefoon komt de beste prijs naar jou toe!

Hoe ontvang jij de beste deal? Ga naar VraagBod en selecteer je product. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld tandenborstels, lampen, gereedschap, noem het maar op. Ontvang vervolgens persoonlijke deals van meerdere aanbieders en maak kans op korting die je anders nooit zou hebben gehad. Jij kiest de beste prijs, betaalt het product en ontvangt het thuis. Zo makkelijk is het! Bespaart je tijd en geld. 

Je kunt direct via het VraagBod platform betalen. Dus ook geen gehussel met doorverwezen worden en nieuwe accounts aan moeten maken. Alles gebeurd veilig en vrijblijvend op ons mooie nieuwe platform. Iedereen met een winkel mag meedoen en kan meebieden om jou een goed aanbod te doen. Door 1 gesloten handelsplatform te maken garanderen we onze consumenten dat hun gegevens alleen met de verkopende partij worden gedeeld. Geen nieuwsbrieven meer van allerlei aanbieders of aanbiedingen, alleen eenmalig hun beste deal op het product dat jij wilt hebben, op je persoonlijke VraagBod account.

Update 04/01/2023: deze campagne staat tijdelijk on hold tot nader bericht.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We willen mensen in Nederland laten weten dat er nu een slimmere en eerlijkere manier is om te ko...