Campaign

MontBlanc Legend Red

Briefing

De beroemde Montblanc Legend geur kleurt in maart 2022 rood voor het 10-jarige bestaan van Legend. Een nieuwe legende in de maak, gedurfder dan ooit: DE TERUGKEER VAN EEN LEGENDE, MONTBLANC LEGEND RED.

Er is geen kleur intenser dan rood. Opvallend en gedurfd en een geliefde kleur in de garderobe van een man die zelfvertrouwen, elegantie en kracht uitstraalt. De kleur is onderdeel van Montblanc’s erfgoed en komt terug in het legendarisch ontwerp van de “Rouge et Noir” vulpen gecreëerd in 1906. Het is een eindeloze bron van inspiratie en een signatuurkleur in verschillende Montblanc collecties. Model Simon Clark is al een decennium lang het gezicht van de Legend geuren en weerspiegelt de tijdloze kwaliteit van Montblanc. Mannelijk, sereen en elegant. Simon siert dit nieuwe hoofdstuk van Montblanc Legend met authenticiteit en zelfverzekerdheid. 

DE GEUR

Rood symboliseert vele emoties en inspireerde parfumeurs Anne Flipo en Nicolas Beaulieu bij de creatie van Legend Red. De rode sensatie opent met de sappige frisheid van bloedsinaasappel en pittige grapefruit gemixt met het kruidige contrast van kardemom. Salie, cederhout en jeneverbes omhullen de frisse citrus met aromatische facetten, terwijl de magnetische combinatie van mahoniehout en een vleugje tonkaboon een crèmige sensualiteit toevoegt aan Montblanc Legend Red. Een charismatische houtachtige geur, fris en toch intens, stoutmoedig en toch gevoelig, die het hart een slag doet overslaan.

Werk jij mee aan deze fantastische campagne van dit geweldige merk?

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We verwachten een post of carousel welke gepushed wordt door een story. De mooiste en interessant...