Campaign

Carmen | Styling tools & beauty producten

Briefing

Company description

Schoonheid is een reflectie van wie je bent. Iedere vrouw is mooi op haar eigen manier. Al meer dan 50 jaar helpt Carmen vrouwen hun natuurlijke schoonheid naar buiten te brengen met producten die gemakkelijk zijn in gebruik en zorgen voor een stralend resultaat.

Carmen heeft producten voor ieder beauty ritueel. Of je nu lang of kort haar hebt, stijl of krullend, of je je huid wilt verzorgen of mooie gladde benen wilt laten zien. Carmen geeft je het zelfvertrouwen dat je er goed uit ziet en laat je stralen.

De volgende producten staan centraal in deze campagne:

CARMEN CT6350

Dit betreft een krultang met 3 opzetstukken. Door de opzetstukken is deze krultang multifunctioneel, je kunt er namelijk 3 verschillende krullen mee krijgen qua diameter.

CARMEN DC1090

De DC1090 willen we graag inzetten voor de jonge vrouwen met lang haar. Deze föhnborstel heeft everzwijnharen wat het haar mooi glad en glanzend maakt.

CARMEN CLS0301W

De CLS0301W is een nieuwe aanwinst in het Carmen assortiment. Dit betreft een 3 in 1 trimmersetje voor het gezicht. Hiermee kun je de wenkbrauwen perfect shapen en het gezicht vrij maken van ongewenste haartjes. De CLS0301W leveren wij mee met zowel de DC1090 als de CT6350. Hier zien wij ook leuke content van.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar content creators die affiniteit hebben met beauty & h...