Campaign

Ann Kathy - luxeproducten voor de tienerhuid

Briefing

Company description

Zorg jij voor jouw dromen? Dan zorgen wij voor jouw huid. 

Wij van ANN KATHY ontwikkelen luxeproducten voor de tienerhuid omdat deze huid een eigen, unieke formule verdient. De conditie van de tienerhuid is erg vatbaar, reageert vaak op hormonale schommelingen en heeft daardoor vaak andere behoeften. Dit betekent niet dat wanneer je ouder bent, je ANN KATHY niet kan gebruiken. Het betekent wél dat we tijdens onze gehele testfase de tienerhuid als leidraad hebben gebruikt.

Wij zijn van mening dat huidverzorging meer moet doen dan alleen verbeteren. Het moet de huid ook kalmeren, aanvullen én in balans brengen. Daarom werken we alleen met betrouwbare partners. De ingrediënten van ANN KATHY zijn zorgvuldig samengesteld door ons research & development team en het laboratorium van huidverzorgingsspecialisten.

Hierdoor kunnen wij producten creëren met krachtige actieve stoffen, met klinisch bewezen werkzaamheid niveaus die presteren volgens de hoogst mogelijke standaard. Wij blijven onze producten altijd doorontwikkelen. Dat betekent dat we nieuwe informatie op het gebied van huidverbetering keer op keer opnieuw beoordelen. Zo garanderen wij jou huidproducten van de beste kwaliteit.

Binnen 7 dagen minder huidproblemen

ANN KATHY werkt met de hoogst mogelijke molecule ingrediënten en heeft de gouden mix gevonden tussen onder andere Hy Retin, Retinol, Salicylzuur en Schizophyllan. De producten werken als antibioticum voor de huid, maar dan op een veilige en natuurlijke manier. De producten tasten de huid en de bacteriën nooit aan, maar zorgen ervoor dat het zichzelf in ramp tempo leert kennen. Dat is hard nodig, want de onervaren tienerhuid heeft zelf nog niet het juiste medicijn gevonden tegen acne. Het kan zelfs jaren duren voordat het zelf de oplossing vindt.

ANN KATHY helpt de langerhanscellen bij het sneller ontdekken van de juiste medicijnen tegen acne. Het resultaat? De acne verdwijnt als sneeuw voor de zon! De meeste gebruikers van de producten zien binnen 7 dagen resultaat. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar influencers die begrijpen dat jongeren...