Campaign

Sukrin's 4 seizoenen receptenboek

Briefing

Het merk Sukrin werd opgericht in 2007 door het Noorse bedrijf Funksjonell Mat AS. Sukrin produceert een breed assortiment van 100% natuurlijke en caloriearme suiker alternatieven op basis van erythritol. Het is een stof die van nature voorkomt in onder andere peren, meloenen en champignons. Naast deze suikervervangers bevat ons assortiment ook andere koolhydraatarme producten zoals diverse soorten meel, bakmixen en chocolade!

We hebben slechts één lichaam. We kunnen er dus maar beter goed zorg voor dragen, met voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding. Helaas zitten er vandaag zoveel toegevoegde (en vaak verborgen) suikers in de producten uit de supermarkt, dat het moeilijk wordt om te weten hoeveel suiker we eigenlijk consumeren. Met Sukrin wordt dit een heel stuk gemakkelijker. Begin vandaag met lekker eten nog gezonder te maken met Sukrin!

Wat begon met het inspireren van een aantal mensen om een gezonde levensstijl na te leven met heerlijke bakrecepten, is uitgegroeid tot een ware community. Elk jaar wordt onze Sukrin familie groter en groter. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor en trots op. Het is mooi om te zien dat onze producten voor veel mensen onmisbaar zijn geworden in het dagelijks leven. Niet alleen tijdens het bakken, maar ook als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Sukrin’s receptenboek uit 2021 is met veel liefde en (bak)plezier samengesteld in samenwerking met een greep uit onze Sukrin community. Het receptenboek gaat als warme broodjes over de toonbank en daar zijn wij ontzettend trots op! Bij Sukrin vinden wij het belangrijk om elkaar te blijven inspireren met nieuwe ideeën voor gezonde recepten. Daarom zijn wij op zoek naar bakliefhebbers en foodbloggers die het ontzettend tof vinden om in ons receptenboek 2022 komen te staan.

What’s in it for you?

  • Gratis Healthy Lifestyle Pakket t.w.v. €103,95 om content mee te creeren. Wat je niet gebruikt mag je uiteraard zelf houden!
  • 5 gratis boeken, waarvan 1 voor jou is en je de rest mag weggeven aan familie en vrienden.
  • Vermelding van je voor en achternaam (en Instagram account) in het Sukrin boek.
  • Een leuk Sukrin pakket welke je mag verloten via je socials onder je volgers!
  • Kans op een langdurige samenwerking waarbij je elk kwartaal gratis Sukrin producten krijgt toegestuurd.


Ben jij iemand die:

  • bekend is met de producten van Sukrin of open staat om onze producten en merk te leren kennen
  • regelmatig gezond bakt (koolhydraatarm, suikerarm, vegan, glutenvrij, keto, caloriearm, eiwitrijk)
  • heerlijke Sukrin creaties weet te maken
  • houdt van fotograferen
  • eventueel een foodblog bijhoudt (bijv. via een website of Instagram)


Laat dan van je horen voor 15 juli 2022 want wij zoeken jou! Samen met jou gaan wij graag aan de slag om het nieuwste 4 seizoenen receptenboek van Sukrin uit te brengen. Er zijn slechts 20 plekken vrij dus meld je snel aan!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wat verwachten wij van jou...