Campaign

Love to organize met We love Bamboe

Briefing

We love Bamboe is een eco friendly webshop.

Oorspronkelijk begonnen met de verkoop van een assortiment duurzame bamboe producten. Gaandeweg sprong één product er bovenuit en bleek er veel vraag te zijn naar glazen voorraadpotten (met bamboe deksel) voor in de keuken. Transparant, stapelbaar, ruimtebesparend, alle ingrediënten in één oogslag; het zijn slechts een aantal voordelen die wij over deze voorraadpotten vaak terug horen. Je kunt de voorraadpotten zelf vullen met een eigen inhoud, bijvoorbeeld met verschillende kruiden, pasta, rijst en noten.

Labels voor een georganiseerde keuken

We hebben de verkoop van de voorraadpotten versterkt door ook labels erbij te verkopen. Labels zijn stickers / etiketten, waarop verschillende teksten staan (vaak ingrediënten) en op de voorraadpotten kunnen worden geplakt. Denk hierbij aan de categorie kruiden, waarin er maar liefst 136 verschillende kruidenlabels zijn (bijvoorbeeld basilicum, koriander, rozemarijn etc). Door het plakken van de labels op de voorraadpotten wordt iedere keuken geordend en organiseerd: een rustgevend gevoel!

Door de vele leuke en enthousisaste reacties hebben wij de labels uitgebreid in verschillende varianten met uitgebreide sets, meerdere kleuren en diverse afmetingen. Alle labels die wij verkopen zijn biologisch afbreekbaar én vegan. Het is mogelijk om labels met voorbedrukte teksten te bestellen, maar ook volledig naar eigen wens te personaliseren.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn opzoek naar influencers tussen de 20 en 35 jaar, die onze labels op een leuke manier wil...