Campaign

Air Purifier - de beste luchtkwaliteit in huis

Briefing

Company description

TelSell part of Mediashop introduceert: de Livington Air Purifier!

De Livington AirPurifier reinigt de lucht en verwijdert daarbij 99% van alle deeltjes die in de lucht zweven. Het geheim is het unieke 6-delig filtersysteem van de Livington AirPurifier, dat vervuiling geen kans geeft. De combinatie van 2 voorfilters, een HEPA-filter, een actief koolfilter en inschakelbare UV-filter en ionisator garandeert de beste luchtkwaliteit in al je kamers. Dit revolutionaire filtersysteem filtert allergenen, fijnstof, pollen, rook, geuren en zelfs vluchtige verontreinigende stoffen uit uw kamerlucht. Wat overblijft is pure lucht die zonder aarzeling kan worden ingeademd en vrij is van vervuiling.

  • Het 6-delig filtersysteem reinigt de lucht in zeer korte tijd en verwijdert 99% van alle deeltjes
  • Filtert allergenen, fijnstof, pollen, rook, geuren en zelfs vluchtige verontreinigende stoffen uit uw kamerlucht
  • Twee voorfilters, een HEPA-filter, een actief koolfilter en twee schakelbare filters (UV en ionisator) garanderen de beste luchtkwaliteit in al uw kamers en reinigen kamers tot max. 30 m2 effectief
  • Binnen enkele seconden gebruiksklaar - inpluggen, inschakelen en genieten van schone lucht
  • Afstandsbediening voor gemakkelijke bediening
  • Modern ontwerp


TelSell is vast een bekende naam voor jou. In 2019 is TelSell overgenomen door Mediashop. Mediashop is een van de belangrijkste DRTV-aanbieders (direct response-TV) in het Duitstalig gebied en heeft kantoren in meerdere Europese landen. In Nederland verkopen wij nu onder de naam TelSell part of Mediashop. Ons uitgebreide productassortiment omvat de nieuwste producten op het gebied van: keuken, huishoudelijk, vrije tijd, fitness en beauty. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten die aan de wens van de klant voldoen. Onze doelstelling is om het leven van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken met behulp van onze producten!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor de Livington Air Purifier zijn we op zoek naar