Campaign

TransIP - Cloudopslag voor maar 1 euro

Briefing

Company description

Ons leven is voor een groot deel digitaal geworden. Whatsapp berichtjes, foto’s, snaps, filmpjes, voiceberichtjes: je kunt je haast niet meer voorstellen wat je zonder je digitale leven op je mobiel zou doen.

Zo’n belangrijk deel van je leven wil je natuurlijk niet kwijt. Niet als je je telefoon laat vallen boven een ravijn, je tas wordt gestolen in een drukke stad, of welke andere ramp jouw mobieltje kan overkomen.

Dus hoe zorg je voor een betrouwbare, veilig backup van je digitale leven? Je kunt de voor de hand liggende oplossingen pakken die ‘big tech’ je biedt, maar je kunt het ook even vragen aan de ‘nerds’ in je familie of vriendenkring. Wat gebruik jij eigenlijk?

STACK van TransIP zou zomaar het antwoord kunnen zijn als de meest gebruikte cloud opslag van ‘techies’. Waarom?

  1. Je data komen op Nederlandse servers terecht en worden versleuteld. Niemand anders dan jij kan erbij. Je privacy is dus top geregeld.
  2. Het werkt gewoon als een persoonlijke harde schijf waar je altijd bij kunt. Niet alleen met je mobiel maar ook met je laptop, iPad, etc.
  3. Jij regelt precies wie er bij kan: zo deel je je vakantiefoto’s met je vrienden en die belangrijke presentatie met je docent of opdrachtgever.
  4. Deze zomer krijg je 1000 GB voor maar 1 euro per maand. En dat is goed voor: 263205 vakantiefoto’s. Of 167 uur aan video. Dus ‘do as the nerds do’ en maak gebruik van dit tijdelijk aanbod via https://www.transip.nl/stack/


Over TransIP

TransIP is van origine een hostingbedrijf waar een technische doelgroep zich thuis voelt. Zelfredzaamheid & privacy zijn belangrijke waarden voor deze doelgroep dus je moet echt wel zelf dingen uit willen zoeken. Daar krijg je zeer hoogwaardige en innovatieve producten voor terug. Onze cloudopslag STACK is naast domeinen en webhosting een product dat ook aantrekkelijk is voor een minder technische doelgroep die bijvoorbeeld wel erg hecht aan privacy. Door de cloudopslag van de grote jongens als Google en Apple zijn we gewend aan een heel hoog gebruikersgemak. STACK is zeker niet moeilijk, maar je hebt wel iets meer doorzettingsvermogen nodig. Dat is precies waarom we denken dat influencers die een slim duwtje geven, kunnen helpen om ons product bij een bredere doelgroep bekend te maken.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar influencers die publiceren over reizen en vakantie en niet bang zijn voor ee...