Campaign

Paulmann luxe LED-strips

Briefing

Company description

Paulmann is een Duits familiebedrijf dat zich specialiseert in binnen- en buitenverlichting. Het bekendste product is het URail lichtrailsysteem, waarmee je door het hele huis LED-spots en hanglampen kunt ophangen. Het biedt de unieke mogelijkheid om hele kamers te verlichten via slechts één stroomaansluiting aan het plafond. Dit soort systemen zijn al langer geliefd bij licht- en interieurontwerpers.


Luxe LED-strips van Paulmann

Kwaliteit is belangrijk bij LED-strips! Alle Paulmann LED-strips kunnen door kleefstroken moeiteloos worden aangebracht en kunnen nagenoeg overal worden gemonteerd. De LED-strips zijn ideaal voor de volgende situaties:

  • Sfeerlicht: Wil je graag verlichting die de sfeer verhoogt en jouw huis gezellig en knus maakt? Dan zijn de LED-strips ideaal!
  • Oriëntatielicht: Gericht lichtaccenten toepassen in het huis? De LED-strips kunnen worden toegepast op bijvoorbeeld traptreden of donkere gangen. 
  • Ruimteverlichting: Heb je last van moeilijk te verlichten ruimtes in het huis? Bijvoorbeeld in de keuken of net onder de trap? Met behulp van de LED-strips zorg jij er gemakkelijk voor dat elke ruimte in het huis naar wens verlicht is.


Voordelen van LED-strips

  • Energiebesparend
  • Vrijwel geen onderhoud
  • De verlichting wordt niet warm
  • Tot wel 50.000 branduren
  • Milieuvriendelijk
  • Mogelijkheid om zelf verlichting vorm te geven
  • Beschermd tegen spatwater en stof


Kleurrijke LED-strips met RGB kleuren of warm wit licht

De LED-strips zijn onder te verdelen op basis van kleur verlichting. De eerste soort LED-strips bevatten de RGB kleuren (rood, groen en blauw). Met deze kleuren kunnen alle kleurcombinaties gemaakt worden. Op deze manier is het mogelijk om elke gewenste type kleur te kiezen als verlichting.

Het tweede type LED-strips geeft warm wit licht. Deze LED-strips bevatten niet de RGB kleuren, maar hebben de optie tot het geven van warm wit licht of daglicht. Deze verlichting is passend voor bijvoorbeeld een huiselijke sfeer.

LED-strips met afstandsbediening

Zowel de LED-strips met de RGB kleuren als de led strips met warmwit licht zijn te bedienen met een afstandsbediening. Deze afstandsbediening werkt via een sensor die geplaatst dient te worden bij de LED-strips. Hiermee kan je de verlichting volledig aanpassen naar jouw wens. Zo kan je schakelen tussen de kleur, het licht dimmen of bepaalde effecten instellen.

Dimbare LED-strips

Alle LED-strips zijn dimbaar met gebruik van de afstandsbediening. Zo kan je een wat sfeervollere verlichting instellen voor bijvoorbeeld een knusse winteravond door het licht te dimmen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de verlichting juist zo maximaal mogelijk in te stellen voor beter zicht tijdens bijvoorbeeld het koken.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ben jij fanatiek gamer of een interieur lover? Dan zijn we op zoek naar jou! Paulmann is namelijk...