Campaign

Spaar Joseph Joseph keukenhulpjes bij Hoogvliet

Briefing

Company description

Koken kost tijd, het liefst willen we binnen 20 minuten een gezonde en complete maaltijd op tafel zetten. Daarnaast willen we graag beter leren koken en vinden we het belangrijk dat onze kinderen gezond leren koken. We zijn op zoek naar tools die koken leuker en makkelijker maken.

De tweelingbroers Anthony Joseph en Richard Joseph ontwerpen en produceren sinds 2002 de beste en meest hippe keukenaccessoires. Dankzij het functionele en opvallende design van de Joseph Joseph keukenhulpjes wordt koken leuker en makkelijker voor het hele gezin.

Spaar bij Hoogvliet voor keukenhulpjes en accessoires van Joseph Joseph

Vanaf week 35 kan je bij Hoogvliet sparen voor keuken hulpjes en accessoires van Joseph Joseph. Hoogvliet geeft bij het inleveren van een volle spaarkaart maximaal 77% korting op de producten van Joseph Joseph. Zo maakt Hoogvliet gezond koken makkelijk en leuk voor al haar klanten. Al vanaf €2,99 plus een volle spaarkaart.

Doelgroep

De doelgroep is voornamelijk volwassenen met een eigen huis(houden). De primaire doelgroepen zijn oudere 2-persoons huishoudens (30%) en huishoudens met oudere kinderen (40%). De secundaire doelgroep is huishoudens met jongere kinderen (30%)

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor Hoogvliet gaan we een social campagne starten om de keukenhulpjes van Joseph en Joseph te pr...