Campaign

EarFun draadloze audio-apparaten - reviews

Briefing

Company description

EarFun B.V. is de officiële distributeur van alle EarFun-producten in Nederland, België en Luxemburg. Het merk is in 2018 opgericht door een groep ervaren industriële ontwerpers, akoestische ingenieurs en muziekliefhebbers, met een gezamenlijke ambitie om de volgende generatie draadloze audio-apparaten te produceren. Het EarFun team wordt gedreven door een passie voor muziek en een toewijding aan het produceren van de nieuwste technologie voor de allerbeste audio-ervaring.

Missie en visie

Als het gaat om draadloze oordopjes voor gebruikers van mobiele apparaten, zijn twee dingen essentieel: comfort en geluid. Om onze visie op het creëren van superieure draadloze audioproducten werkelijkheid te laten worden, heeft het team ontelbare uren besteed aan elk aspect van het product, van ontwerp tot levering. Zo kunnen we een geweldige ervaring garanderen voor audiofielen en muziekliefhebbers. EarFun gelooft dat technologie niet alleen ons leven kan verbeteren, het moet ook naadloos passen in ons alledaagse leven. Het is natuurlijk niet voor niets verankerd in onze slogan "Better Sound, Better Life".

Awards

Onze passie, toewijding en aandacht voor kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat EarFun in slechts een paar jaar tijd één van de meest onderscheiden audiomerken ter wereld is geworden. Denk bijvoorbeeld aan een award voor beste innovatie tijdens CES Las Vegas, de grootste elektronicabeurs ter wereld, of de prestigieuze iF Design Award. En Forbes, CNN en Techradar roepen onze producten al een paar jaar uit als de beste in hun prijsklasse.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

EarFun is inmiddels gerenommeerd in meerdere landen, nu zijn...