Campaign

ParkinsonNL | Niet te stoppen. Parkinson wel.

Briefing

Company description

Niet uit je woorden kunnen komen. Geen stap meer kunnen zetten. Kampen met depressieve klachten. Parkinson is een ziekte die voor verschillende hindernissen zorgt. Het zijn de haperingen in de hersenen die leiden tot fysieke en mentale stops in het leven. Toch gaan mensen met parkinson vaak tot het uiterste om die hindernissen te omzeilen. Steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om met hun zogenoemde stops om te gaan. Daarbij laten ze zich door niets en niemand stoppen. 

Met de campagne Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel. vraagt gezondheidsfonds ParkinsonNL van 11 oktober tot 1 november aandacht voor de impact van de ziekte op het leven van mensen met parkinson. Centraal staan drie indrukwekkende en inspirerende verhalen van Floor (78), Erik (60) en Nikita (24). Zij zijn niet te stoppen, maar hun ziekte wel. Als er maar genoeg geld komt voor onderzoek. 

En dat is dan ook het doel van onze campagne: zoveel mogelijk geld ophalen om onderzoek naar deze impactvolle en snelstgroeiende hersenziekte mogelijk te maken.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

ParkinsonNL zoekt influencers die onze campagne vanuit relevantie ondersteunen en verspreiden. Ke...