Campaign

Verdify | Promoot food merken in je recepten

Briefing

Company description

Verdify is een foodtech bedrijf dat innovatieve software ontwikkelt voor het personaliseren van recepten. Verdify’s missie is om mensen in staat te stellen betere voedselkeuzes te maken, zowel voor de persoonlijke gezondheid als voor de planeet.

Promoot gezonde voedingsmiddelen in je online recepten met Verdify

Verdify’s unieke software maakt het mogelijk om gezonde voedingsmiddelen te promoten in online recepten. Eén of meerdere ingrediënten kunnen automatisch worden vervangen door producten van een bepaald merk. Deze subtiele manier van adverteren zorgt niet alleen voor een nieuwe bron van inkomsten, maar zorgt ook voor een verrijking van het recept. De consument wordt gestimuleerd een betere voedselkeuze te maken, doordat enkel producten die passen binnen een gezond eetpatroon worden gepromoot via deze functie. Verdify’s team van voedingsexperts zorgt ervoor dat de producten binnen de geldende voedingsrichtlijnen vallen. 

Hoe werkt het?

Voeg slechts één regel code toe aan de website en de integratie is voltooid. Zo simpel is het. Verdify kan hier indien nodig bij assisteren. 

Voorbeelden van foodbrands die op dit moment meedoen aan een pilot, zijn Bonduelle, Arla en Fairtrade Original. Hier zijn een paar live voorbeelden van dit type productpromoties in receptcontent:


Er zijn twee pilotsfases die ieder die circa drie weken duren, in overleg wordt gekozen met welke pilot je meedoet:

  • Pilot 1: start op 28 september 2022
  • Pilot 2: start op 31 oktober 2022


Onze doelgroep

Op dit moment bestaat onze target group uit consumenten die geïnteresseerd zijn in recept content.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Verdify nodigt food influenc...