Campaign

Kidsweek | Actie met gratis boek

Briefing

Company description

Kidsweek is een krant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die elke donderdag door de krantenbezorger thuisbezorgd wordt. Kidsweek schrijft over het nieuws uit binnen en buitenland, maar dan op zo’n manier dat het voor kinderen begrijpelijk is om te lezen. Het nieuws wisselen we af met luchtige rubrieken zoals dierennieuws, raar-maar-waar-nieuws, puzzels en moppen.

Behalve dat kinderen leren over het nieuws in de wereld, zet ze het ook aan om meer te lezen. Want door de wisseling in onderwerpen (van serieus nieuws tot moppen en strips) en lengtes van de teksten, is het voor elk type lezer geschikt. En kan het dus ook helpen bij het vergroten van het leesbegrip en daardoor leesplezier. Met Kidsweek leren kinderen elke week weer iets nieuws en zitten ze even niet achter een scherm. En al die nieuwe kennis komt ook nog eens goed van pas op school, best handig dus een eigen krant! 

Moeilijke onderwerpen worden bespreekbaar gemaakt door Kidsweek

Doordat in Kidsweek geen onderwerp gemeden wordt, biedt Kidsweek ouders een handvat om moeilijke onderwerpen thuis te bespreken met hun kinderen, denk aan de oorlog in de Oekraine, maar ook de protesten in Iran. Daarnaast proberen we met Kidsweek het nieuws menselijker en begrijpelijker te maken door verhalen te delen van kinderen die het nieuws meemaken.

Naast de krant heeft Kidsweek ook een website, waar nog meer achtergrond en duiding bij het nieuws te vinden is. Hier helpen we ook ouders een handje met hoe ze bepaalde onderwerpen thuis kunnen bespreken of wat er op dit moment speelt bij kinderen.

USP’s Kidsweek

  • Een echte papieren krant, dus even geen schermtijd
  • Nieuws zo geschreven dat het voor kinderen interessant, begrijpelijk én leuk is om te lezen
  • Kinderen lezen en leren elke week nieuwe dingen. Informatie die ook op school van pas kan komen


Kortingsactie met een gratis boek!

Ouders kunnen Kidsweek nu bestellen voor €19,50 voor 3 maanden (dat is maar 1.50 per week). Ze krijgen er dan ook gratis de verhalenbundel Een krokodil in het bad! bij. Zet je schrap voor de spannendste en grappigste avonturen in en om de natuur van diverse auteurs onder wie Paul van Loon, Selma Noort, Harmen van Straaten, Maren Stoffels, Ilona de Lange, Pim Lammers en vele anderen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar influencers:

  • met een hoog engagement
  • die de doelgroep sna...