Campaign

Linksome | Verdien geld met je link-in-bio

Briefing

Company description

Jij als content creator weet als geen ander hoe je je volgers moet inspireren. Van de lekkerste recepten, tofste outfits, gaafste interieurtips tot lifehacks, DIY video's en meer. De meest gestelde vraag in de comments van een creator is dan ook: "Waar heb je dit gekocht?". Jij bent natuurlijk dé aangewezen persoon om deze kennis te delen en hoe tof is het dan als je daar geld mee kunt verdienen zonder dat je per se een collab met het betreffende merk hebt? Welkom in de wereld van affiliate marketing!

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing betekent dat jij geld ontvangt (vaak een percentage) over de aankopen die jouw volgers via jouw affiliate linkje doen. Je kunt bijvoorbeeld een affiliate link delen wanneer je je outfit deelt, zodat je je volgers direct naar de juiste pagina doorstuurt en jij een vergoeding ontvangt als zij ook een aankoop doen. Deze link kun je bijvoorbeeld plaatsen in je Stories of link in bio. Sommige brands bieden zelf een affiliate programma aan, maar de meeste brands laten dit via een affiliate netwerk lopen. Dat houdt in dat deze netwerken jou eerst moeten goedkeuren per brand zodat je vervolgens handmatig linkjes kunt aanmaken en deze bijvoorbeeld plaatst in je Instagram account of TikTok. Dit is best een werkje, en moet je ook een klein beetje technisch inzicht hebben.

LinkPizza heeft in samenwerking met Linksome dé oplossing voor elke content creator!

Wij hebben onze krachten gebundeld om jou te helpen met het gemakkelijk delen van meerdere links, dit geheel aan te passen naar jouw eigen look & feel én maken er automatisch affiliate links van zodat jij niets anders hoeft te doen dan je volgers te inspireren en te verwijzen naar jouw linkjes om de producten te shoppen. Hoe?

Link-in-bio tool Linksome

Linksome is een link-in-bio tool die superhandig is om meerdere links te delen met je volgers. Hiermee heb je je eigen mini website waarop je meerdere linkjes kwijt kunt. De pagina is volledig aan te passen naar je eigen smaak, zodat het jouw persoonlijke visitekaartje wordt. Op deze pagina verwijs je gemakkelijk naar je andere socials, producten die je promoot, je mediakit en meer. O.a. influencers Nienke Plas, Gio en Maxime & Sophie maken al gebruik van Linksome.

Benieuwd hoe je commerciele links deelt op je Linksome pagina? Bekijk het voorbeeld van Lindakaas. Met een aantal bedrijven heeft ze een betaalde samenwerking en gebruikt ze haar Linksome om hiernaar te linken én de kortingscodes te promoten.

Verdien eenvoudig meer geld

LinkPizza maakt geld verdienen in combinatie met Linksome extra makkelijk! Door je Linksome te koppelen aan LinkPizza wordt van iedere shoppable link die je plaatst, automatisch een affiliate link gemaakt. Wait? What? Jazeker, je plaatst een link naar een product en als volgers iets kopen via die link in jouw Linksome, dan ontvang je via LinkPizza de commissie waar je recht op hebt. Het enige dat je moet doen, is even checken of de link in onze affiliate lijst staat. Hoe simpel kan het zijn? Ook kun je de LinkPizza Chrome extensie installeren om in Google terug te zien welke shops bij LinkPizza zijn aangesloten. Dit herken je aan het oranje '€'-teken.

Nog niet overtuigd? Laat je inspireren:

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Jij gaat natuurlijk enthousiast aan de slag met het maken van een eigen Linksome. Deze stijl je v...