Campaign

Ivy & Loulou | Natuurlijke speelmake-up

Briefing

Company description

Ivy & Loulou is een spik splinter nieuw Nederlands merk dat natuurlijke en troepvrije speelmake-up maakt. Onze make-up is 100% natuurlijk en veganistisch, bevat geen chemicaliën, microplastics of allergenen.

Omdat onze make-up op basis is van jojobaolie is het heel gemakkelijk aan te brengen. Kinderen kunnen gewoon met hun vingers lekker creatief aan de slag gaan. En in tegenstelling tot de gangbare speel make-up gebaseerd op poeders, geeft onze speel make-up veel minder troep en kan je kindje het ook niet inademen.

We denken niet alleen aan de gezondheid van je kleintjes, maar ook aan de gezondheid van onze planeet. Daarom gebruiken we plasticvrije verpakkingen en verzenden we niet buiten Europa. 

Kort iets over ons:

Wij zijn Folker en Rachelle, de trotse eigenaars van Ivy & Loulou. Onze reis naar de wereld van gifvrije cosmetica begon helemaal in 2015, toen onze oudste dochter in ons leven kwam. Ze werd geboren met een gespleten lip en gehemelte, in ons geval geen erfelijke afwijking. Dus gingen we op zoek naar oorzaken van geboorteafwijkingen en we waren behoorlijk gealarmeerd toen we ontdekten dat heel veel dagelijkse verzorgingsproducten die we gebruiken giftige stoffen en onnodige additieven bevatten die in verband kunnen worden gebracht met geboorteafwijkingen en andere gezondheidsproblemen. 

Dus het eerste wat we deden, was online gaan zoeken naar producten die veilig zijn om te gebruiken. Vooral voor onze dochter, want kleine kinderen hebben veel meer last van gifstoffen dan wij. In die tijd waren er enkele goede alternatieven, maar die waren niet gemakkelijk te vinden. Dus besloten we een webshop te creëren waar ouders gemakkelijk zorgeloze producten konden vinden die 100% veilig waren voor hun kinderen.

Één van de leuke dingen van het hebben van een webshop is dat je voortdurend nieuwe en innovatieve producten ontdekt. Maar er was één type product dat bijzonder moeilijk te vinden was: veilige en gemakkelijk te gebruiken speelmake-up. Dus namen we de sprong en besloten we onze eigen make-up te ontwikkelen. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Omdat we helemaal nieuw zijn, hebben we nog maar weinig naamsbekendheid en kennen mensen ons en o...