Campaign

ThreeOnine | Geurstokjes

Briefing

Company description

ThreeOnine is een merk dat zich richt op geuren!

Ik was ‘twenty something’ en leefde voluit. Ik wilde alles en het liefst tegelijk. Maar ik leefde een leven dat het mijne niet was en ik durfde steeds vaker alleen nog thuis mezelf te zijn. Een plek waar ik zelden was en die steeds minder voelde als een plek om op te laden. Mijn gevoel van onrust, onveiligheid en ontheemdheid dat groeide. Ik brandde op.

In de periode van herstel herontdekte ik de fascinatie voor geur die ik als klein meisje al had. De kracht van geur om je herinneringen in een oogwenk op te halen, om je te transporteren naar een andere plek en om je lijf het signaal te geven ‘je bent thuis’.

Die ontdekking wakkerde het vuur in mij weer aan en van daaruit begon ik te experimenteren. Samen met een team van experts ontwikkelde ik met veel geduld en precisie geurlijnen die passen bij mijn ambities en mijn extraverte, vrouwelijke zelf. Die krachtig en sensueel zijn, maar die ook soms alleen geruststellend op de achtergrond aanwezig zijn. Die de eerste de zonnestralen in de ochtend completemteren en samengaan met de avondzon. Geuren die je direct herkent en je vertellen ‘ontspan, hier is het veilig’. Want geur is zoveel meer dan een lekker luchtje. Voor mij was het een lifesaver en ik hoop voor jou ook.

Het mooie van geuren is dat ze uit verschillende lagen zijn opgebouwd, net zoals jouw en mijn persoonlijkheid. In het begin geven ze een verrassende, lichte eerste indruk af. Ben je wat langer in de buurt, dan leer je de geur echt kennen en kom je tot de kern van haar karakter. De derde tonen, de basis, die blijft het langst hangen en dat is de plek waarin zij – van alle opsmuk ontdaan – tot rust komt. Net als jij en ik.

Avenbre of Mystique geurstokjes

In deze campagne staan de Avenbre en Mystique geurstokjes centraal:

De luxe geur Avenbre bevat frisse noten van strobloem en kruidige kardemom, een hart van zachte, zoete tonkabonen, vanille en witte bloemen, gevolgd door houtachtige amyris en sandelhout. Ze omringt je met een verleidelijke zachtheid en een oase van rust en harmonie.

De luxe geur Mystique bevat levendige noten van Jasmijn, kruidige saffraan, frisse grapefruit en rijke tonen van kasjmier gecombineerd met de zoetheid van Turkse roos en oosterse amber, verfijnd door noten van eikenmos en zoethout. Een geur als de avondzon, zinderend van klassieke schoonheid.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar interieur/beauty influencers die begrijpen hoe belangrijk e...