Campaign

Muze Anti-Aging Skincare | Give Away

Briefing

MUZE a new skincare revolution

Muze is hét nieuwe Nederlandse sustainable anti-aging beauty merk dat doet wat het echt beloofd: sustainable skincare producten creëren die een zo minimaal mogelijke invloed hebben op onze prachtige aarde en met maar één hoofddoel anti-Aging. Met Muze skincare maakt u niet alleen een impact op uw huid, maar draagt u ook nog eens een steentje bij aan een betere en mooie wereld, a true game changer!

Het is een 100% female owned brand, opgericht door 3 powervrouwen. Muze is een volledig op maat geformuleerde anti-aging productlijn, ontwikkeld door het beste knowledge team ter wereld. Voor de creatie van hun skincare producten maken zij gebruik van de meest actieve en schone ingrediënten. Producten die doen wat ze zeggen, met één hoofdfocus; anti-aging. Dagelijks worden wij overspoeld met nietszeggende claims, marketing trucs en huid belastende producten. Met Muze skincare is dat vanaf vandaag verleden tijd! Vanzelfsprekend kan Muze de tand des tijds niet tegenhouden, maar wel kan de ouder wordende huid en de wereld een stuk mooier gemaakt worden. 

Echte skincare producten, bewezen resultaten en dat met een zo klein mogelijke mileuvoetafdruk. Producten die doen wat ze zeggen, met één hoofdfocus; anti-aging!

Muze is een volledig op maat geformuleerde anti-aging productlijn, ontwikkeld door het beste knowledge team ter wereld. Binnen dit netwerk met o.a. laboranten, dermatologen en duurzaamheidsexperts is de Muze anti-aging revolutie begonnen. De ervaring van ons uitgebreide knowledge institute en de nauwe samenwerking binnen dit gepassioneerde en ervaren team heeft er onder andere voor gezorgd dat we kunnen formuleren met het unieke Muze Synergy System.

We maken gebruik van de meest actieve, innovatieve en schone ingrediënten om de mooiste en meest technische formules te kunnen ontwikkelen. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Muze is gericht huidverjonging te bieden voor alle huidtypes, huidtonen en stadia van volwassenheid. Muze producten zijn vegan, niet op water gebaseerd, parfumvrij, natuurlijk en 100% zonder plastic en andere milieubelastende ingrediënten. Met Muze willen we onnodig waterverbruik tegengaan. Om die reden zijn onze producten niet op water gebaseerd. Het water dat we bij de productie van onze producten gebruiken, gebruiken we opnieuw waar het kan. We zetten ons in om het milieu te beschermen en iets terug te geven aan de samenleving, terwijl we anti-aging producten ontwikkelen die de huid verbeteren.

Het Revolutionaire Muze Synergy System bestaat uit 4 essentiële bouwstoffen die elk een unieke werking hebben en gezamenlijk elkaar extra versterken voor een gegarandeerd resultaat.

Productoverzicht Muze Skincare

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar een samenwerking waarbij je je volgers activeert om Muze Skincare te gaan vo...