Campaign

Het online 4-fasen D.A.R.M. programma

Briefing

Company description

1,5 miljoen mensen in Nederland hebben prikkelbaredarmsyndroom (PDS). Wat als er voor veel van deze mensen een manier was om gedag te zeggen tegen hun darmklachten... ZELFS als ze van alles geprobeerd hebben en geen resultaat gezien hebben?

Door jarenlange opleidingen en research, persoonlijke ervaring, en professionele ervaring als darmtherapeut waarin ik veel cliënten heb geholpen met chronische buikklachten, ben ik erachter gekomen wat wel, en niet werkt. Op basis hiervan heb ik een uniek 4-fasen D.A.R.M model gemaakt. Dit is een bewezen methode, een gestructureerd stappenplan die maag en darmklachten stap voor stap aanpakt.

All Ways Healthy heeft tot nu toe meer dan 1.700 mensen in Nederland & België geholpen met het verbeteren van hun darmgezondheid. Met het D.A.R.M. Programma bieden wij alles wat een consument nodig heeft om zelfstandig de darmgezondheid te verbeteren.

Het enige wat telt, is of deze klanten ook daadwerkelijk resultaten behalen en dat is het geval. Je ontdekt in deze klantverhalen hoe het leven van vele mensen veranderd is na het volgen van het D.A.R.M. Programma.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het belangrijkste is dat wij gr...