Campaign

WithLove | When Calls The Heart serie

Briefing

Company description

WithLove biedt jou écht een momentje voor jezelf. Bij ons vind je namelijk een enorm aanbod aan romantische films en series zoals je deze nergens anders ziet. Of je kinderen nou in bed liggen of naar school zijn, je hubby de deur uit is, je een lekkere vriendinnenavond hebt, of gewoon zin hebt om te even weg te zwijmelen, met ons wekelijks groeiende aanbod verveel je je nooit.

Hartverwarmende romances, adembenemend knappe filmhunks en een heleboel happily-ever-afters. Je ziet het allemaal bij WithLove.

  • De mooiste romantische films en series verzameld op 1 plek
  • Heerlijk ontspannen met een momentje voor jezelf
  • Geniet onbeperkt, waar en wanneer jij dat wilt


When Calls The Heart

WithLove heeft de nieuwste seizoenen van When Calls the Heart exclusief verkregen. Laat je meeslepen in het romantische verhaal van Elizabeth Thatcher die in 1910 gaat werken als lerares in het kleine stadje Hope Valley. Hier wordt ze verliefd op de knappe Mountie Jack Thornton.

De Hallmark-serie When Calls the Heart is ongekend populair. Alle fans kunnen nu seizoen 7, 8 en 9 te zien krijgen op streamingdienst WithLove.tv! In Amerika brak de premiere van deze serie de kijkcijfer records voor Hallmark. Het is dan ook niet verbazend dat de When Calls The Heart Facebook Fanpage ruim 72.000 fans heeft.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content creators die onze doelgroep (vrouwen van 25+ jaar oud) aanspreke...