Campaign

LinkPizza | Gebruik de nieuwe Collab button

Briefing

Company description

LinkPizza weet als geen ander waar je allemaal aan moet denken om samenwerkingen tussen creators en brands goed te laten verlopen. We zijn continu bezig met de optimalisatie van de campagne flow waardoor jij als creator de juiste informatie hebt om aan de slag te kunnen met datgeen waar jij goed in bent: het maken van unieke content.

Brands vinden jou onder andere door je mediakit in LinkPizza, maar daarnaast word jij als toffe creator ook vaak uitgenodigd voor een samenwerking door middel van een comment onder een van je posts of via DM. Dat is natuurlijk super en zegt veel over jouw kwaliteiten als creator. Echter is er nu niemand die je helpt met het verkrijgen van de juiste informatie en voor je het weet heb je contact via mail, telefoon en DM door elkaar heen waardoor jij, en je opdrachtgever het overzicht snel kwijt zijn. En dat is nou juist waar LinkPizza goed in is, plus dat wij de volledige facturatie en bemiddeling bij problemen op ons nemen.

Onze oplossing voor alle mooie brands die jou direct benaderen: de LinkPizza Collab button. Dit is een speciale button met een campagne flow erachter zodat je snel en eenvoudig weet of er een match is om samen te werken. Maak het adverteerders dus nog makkelijker om met jou samen te werken door het plaatsen van de LinkPizza Collab Button in jouw link-in-bio (tool) of op jouw website.

Laat zien dat je open staat voor nieuwe samenwerkingen

  • Met de Collab button in jouw link-in-bio (tool) of op jouw website maak je zichtbaar dat je open staat voor nieuwe samenwerkingen!
  • Adverteerders kunnen jou op deze manier makkelijk en snel benaderen voor een nieuwe samenwerking.


Maak het eenvoudiger om met jou samen te werken

  • Met de Collab button kan de adverteerder makkelijk en snel met jou onderhandelen over de soort en het aantal posts en de prijs voor de dienst die jij levert. Denk bijvoorbeeld aan een TikTok video of een Instagram post.


Ontvang concrete voorstellen in jouw mailbox

  • Accepteer het bod van de adverteerder of onderhandel over de prijs die jij wilt ontvangen. Wanneer beide partijen tevreden zijn start je de samenwerking!


Ontvang geld bij elke nieuwe adverteerder die via jouw Collab button binnen komt bij LinkPizza

  • Wanneer een nog onbekende adverteerder zich bij LinkPizza inschrijft en hier een campagne start ontvang jij als influencer 50 euro.
  • Wanneer deze adverteerder vervolgens een campagne start waar minimaal 500 euro in geinvesteerd wordt ontvang jij als influencer nog eens 200 euro.


Bekijk hier een voorbeeld van de Collab button op een Instagram pagina van een influencer (onder het kopje 'Start samenwerking | Collab').

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Plaats jouw Collab button in 3 stappen:

  • Stap 1: ontvang van ons jouw...