Campaign

Vintage Kilo Sale in Nijmegen | 17/18 dec

Briefing

Wij zijn Throwback Classics. Een jong vintage bedrijf dat zich focust op vintage kleding van kwaliteit. We richten ons voornamelijk op vintage kilo sales en hebben een persoonlijke, bij de tijdse benadering van onze community.

Vintage Kilo Sale in Nijmegen

Op 17 en 18 december organiseren wij een Vintage Kilo Sale in het Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen. We zijn het weekend geopend op de volgende tijden:

  • zaterdag 17 december van 12:00 - 18:00
  • zondag 18 december van 10:00 - 17:00


Met ook dit keer meer dan 3.000 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden voor volgend jaar. Tijd voor een complete leegverkoop van onze vintage stock! 

Er gelden dit weekend speciale prijzen: Op zaterdag betaal je slechts €20,- per kilo en op zondag begint de prijs zelfs op maar €15,- per kilo! Dus GEEN €25,- of €30,- per kilo zoals op andere evenementen. OP = OP.

Ook dit weekend werken we met GRATIS tickets. Om iedereen de kans te geven om comfortabel te kunnen winkelen en niet ellenlang in de rij te hoeven staan, werken we met tijdsloten. Zorg dus dat je er snel bij bent, dan is de kans het grootst dat jouw tijdslot nog plekken heeft.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar influencers die naar onze Vintage Kilo...