Campaign

Coop Supermarkten | Begin het jaar Slim - besparen

Briefing

Coop Supermarkten is een supermarkt formule met meer dan 300 winkels. We zijn onlangs gefuseerd met PLUS en op termijn worden onze supermarkten omgebouwd naar de PLUS formule. Echter in 2023 zijn er nog veel Coop winkels en inspireren we onze klanten nog met scherpe aanbiedingen, handige tips en de lekkerste recepten. In januari starten we met onze thematiek "Begin het jaar Slim".

Begin het jaar Slim

Een slim begin is een goed begin, vinden we bij Coop. Daarom verrassen we je de aankomende weken met tips en tricks om gezond én betaalbaar te genieten in 2023. We laten je zien wat wél kan. Zonder in te leveren op de smaak van lekker leven. Op https://www.coop.nl/pagina/slim-beginnen vind je inspiratie voor overheerlijke smoothies boordevol verse groente en fruit. Slimme recepten waarmee je de restjes uit je koelkast verwerkt in een verrassend nieuw gerecht. Tips om te besparen op je boodschappen door een handig weekmenu vol seizoensproducten. En scherpe aanbiedingen voor bewuste keuzes.

Binnen deze thematiek richten we ons op een gezond én financieel bewust begin van het jaar. Één van de manieren waarop je dit doet is door te besparen op je boodschappen. Een slim begin is lekker voor jou, gezond voor je lijf en goed nieuws voor je portemonnee. Zo kan ’t ook!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Schrijf een artikel met jouw tips om te besparen op de boodschappen. Dit kan zowel zijn in de win...