Campaign

Jouw vakantie journey | De Vakantiebeurs

Briefing

Company description

Vakantiebeurs is de start van je volgende reis. Tijdens deze beurs doe je nieuwe vakantie inspiratie op en kun je je laten informeren en adviseren over je onontdekte toekomstige reis. Van 12 tot en met 15 januari 2023 in Jaarbeurs Utrecht kan je een groot aanbod van organisaties, hotels en bestemmingen verwachten. Het is het ultieme dagje uit om onvergetelijke herinneringen te maken. Er is namelijk enorm veel te doen én te zien. Kijk, proef en beleef hier je volgende vakantiebestemming. 

Tijdens de Vakantiebeurs zijn er diverse landen die wij uitlichten (o.a. Japan, Noord-Amerika, Griekenland, Maleisië, Costa Rica, IJsland, Servië). Bekijk op onze website alle deelnemende landen: https://www.vakantiebeurs.nl/landen/   

Naast dat er veel te zien is, kan je ook deelnemen aan diverse activiteiten voor jong tot oud. Er is een kidszone waar je kinderen zich kunnen laten schminken, maar ook een klimbos, indoor surfen, karaokebar, rolschaatsbaan, maar je kan ook een proefduik maken in een duiktank!  

Wat zijn de voordelen van de Vakantiebeurs? 

  • Informatie verzamelen over diverse landen  
  • Ervaringen en tip & tricks van experts  
  • Activiteiten voor diverse leeftijden  
  • Een dagje uit voor het hele gezin 
  • De beste vakantiedeals 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar echte travelliefhebbers, die vaa...