Campaign

Little Creations | Sprookjesbos Knutselbox

Briefing

Little Creations is hard op weg om Nederland te veroveren met de nieuwste manier van creatief bezig zijn.

De leukste knutselbox van Nederland was geboren. En niet zomaar een knutselpakket. Nee, een box vol met activiteiten waar je als ouder en kind helemaal gelukkig van wordt. Alles afgepast aanwezig met handige menukaarten met de mooiste foto’s, een kwast en zelfs lijm. Als ouder moet je helemaal ontzorgd worden was het idee. Niet meer naar verschillende winkels of bedenken wat je dan precies moet maken.

Alles is al voor je bedacht; je hoeft het alleen nog maar op tafel te zetten. Ook over de materiaalkeuze is nagedacht; het moet er natuurlijk wel leuk uitzien als je die knutsel dan ook nog moet neerzetten in de woonkamer. Een instagramwaardig product; de verpakking is voor mama, de inhoud voor je kind. Win-win! 

Sprookjesbos Special knutselbox

Met de Sprookjesbos Special maak je met maar liefst 7 activiteiten een eigen magische wereld! We gebruiken de box om de wereld te creëren en veranderen deze helemaal in een groen fantasieland. We maken o.a. kaboutertjes, paddenstoelenhuisjes, magische bomen, een gouden deur en nog veel meer! In de box vind je per zakje al het materiaal dat je nodig hebt om een activiteit te kunnen maken. Daarnaast zit er zoals altijd ook een kwast en per activiteit lijm bij. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar een Nederlandse creator, een