Campaign

Fabrieksuitje | Autofabriek Mercedes in Bremen

Briefing

Company description

Bij Fabrieksuitje kun je terecht voor een origineel en leerzaam uitje met familie, vrienden en/of collega's. Wij bieden een compleet verzorgde dag die van begin tot eind in de puntjes is geregeld.

De uitjes die we aanbieden zijn onder andere naar autofabrieken, scheepswerven, vliegtuigbouwers en bierbrouwerijen. In deze campagne staat het arrangement naar de autofabriek Mercedes in Bremen centraal.

Arrangement: Autofabriek Mercedes in Bremen

Combineer een bezoek aan deze geweldige stad met een bezoek aan de fabriek van Mercedes in Bremen. Een arrangement kunnen we geheel naar wens samenstellen een goed begin is altijd een heerlijke lunch. Vervolgens volgt de groep een fabriekstour die 2 uur duurt, waarbij (gedeeltes van) de productie van onder andere de limousine-, estate- en coupé-uitvoering van de C-klasse worden getoond. De rondleiding start in de filmzaal, waar de groep een video krijgt te zien over de fabriek en de gehanteerde productiewijze. Via het wandelpad boven de fabrieksvloer kan de groep vervolgens een kijkje nemen in de fabriek.

Meest gekozen voor €149,00 p.p. (te boeken vanaf 2 personen, ook leuk als cadeau):

  • Rondleiding fabriek langs het productieproces
  • Lunchbuffet in restaurant fabriek
  • Rijden in een 4x4 op een parcours en bedwing de Rock


Reviews

"Met Cor op stap is een feestje! Wederom hebben we dit jaar ons bedrijfsuitje door Cor Heek van Fabrieksuitje.nl laten organiseren. Inmiddels voor de derde keer en wederom naar volle tevredenheid. Cor weet de weg bij interessante bedrijven en fabrieken. Ook de organisatie eromheen is prima voor elkaar. Mooie VIP bus, prima hotel, lekker gegeten en een feestelijke afsluiting."

"Dit jaar waren we te gast bij Mercedes Benz in Bremen. Een indrukwekkende fabriek en het was erg leuk om op "de Rock" zelf te mogen rijden en diverse oefeningen te doen. Daarna een feestelijke avond in Bremerhaven. Prima sfeer en prachtige teambuilding voor team BKAlu. Een aanrader wat mij betreft!"

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Om de naamsbekendheid van ons bedrijf te vergroten en ons Autofabriek Mercedes in Bremen uitje on...