Campaign

Blaupunkt Bluebot COMFORT Plus robotstofzuiger

Briefing

Geen zin en tijd om vaak te stofzuigen en te dweilen? Wij hebben de oplossing! 

De Blaupunkt Bluebot COMFORT Plus robotstofzuiger met dweilfunctie en afzuigstation behoort met zijn innovatieve karakter tot de toppers van de toekomst. De COMFORT Plus is onze nieuwste en meest geavanceerde robotstofzuiger, en is pas vanaf eind januari te verkrijgen in de winkel. 

Dankzij de intelligente Smart 360° Laser maakt deze gloednieuwe robot super nauwkeurig schoon. De hoge zuigkracht met tapijt sensor, turbo boost, zijborstel en midden borstel geven stof en dierenharen geen kans. Ook is de COMFORT PLUS uitgerust met een supersterke accu zodat hij tot wel 4 uur achter elkaar kan schoonmaken. Daarnaast zorgt het splinternieuwe automatische afzuigstation ervoor dat jij de robot niet hoeft te legen na het stofzuigen, en bezorgt jou dus nog meer schoonmaak gemak.

De robot is in te stellen en te besturen met onze uitgeruste Bluebot app. Hierin worden de mappen van de schoonmaak routines in real-time verzorgt en kan je gemakkelijk NO-GO zones instellen.

Voordelen van de Bluebot COMFORT Plus

  • Door het ruime afzuigstation hoef jij meerdere weken niet om te kijken naar het stofzuigen.
  • Eenvoudig instellen van virtuele NO-GO zones in de Bluebot app dankzij de Smart 360° Laser, welke een real-time map verzorgt.
  • De robot heeft een stillere motor dan een normale stofzuiger, zodat jij ongestoord kan blijven werken terwijl jouw robot aan de slag gaat.
  • Is de batterij bijna leeg, dan laadt de robot automatisch op en gaat hij daarna verder met de schoonmaak.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Sluit deze robotstofzuiger perfect aan bij jouw content en doelgroep? En lijkt het je tof om dit...