Campaign

MetaCheck | Gewicht, energie en fitheid in balans

Briefing

Company description

VicoBlue is een vernieuwend en innovatief concept waar voeding, beweging en mindset centraal staan. Door het samenbrengen van kennis en ervaringen van professionals, begeleiden we consumenten en bedrijven bij het proces voor een gezonde body & mind (zie www.vicoblue.nl). Wij geloven in een TOTAAL vitaliteitsconcept, bestaande uit gespecialiseerde en persoonlijke onderzoeken, coaching, begeleiding in de VicoBlue app en persoonlijke voeding. 

MetaCheck - genetische inzichten voor meer energie en gezond & snel afvallen

Één van onze specialistische onderzoeken is de MetaCheck. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde stofwisselingsanalyse die ingezet kan worden om efficiënt en gezond af te vallen, een gezond gewicht behouden, meer energie te verkrijgen en je fitter te voelen. Verkrijg meer inzicht in hoe jouw lichaam voedingstoffen omzet tot energie. Met het uitgebreid rapport en toegang tot het MetaCheck portaal zijn er recepten beschikbaar om gezond af te vallen.

De MetaCheck is een analyse die wordt uitgevoerd op het DNA van een persoon. Dit betekent dat deze ‘once in a lifetime’ test levenslang resultaat biedt waar men altijd op kan terugvallen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Vanuit ons concept VicoBlue zijn we op zoek naar samenwerkingen met bloggers, influencers en/of v...