Campaign

True Skincare | Luxe heren gezichtsverzorging

Briefing

Company description

True Skincare is speciaal ontwikkeld voor mannen, door mannen. Jij kent het vast ook wel, net op de dag waarop je het niet kan gebruiken wordt je wakker en ontdek je dat je gezicht een ramp is. Dit is enorm frusterend, maar maak je geen zorgen want wij bieden de oplossing!

Na van jongs af aan al te worstelen met eczeem en acne, heb ik besloten dat het tijd was om een verantwoord merk op te richten met als doel om producten op de markt te brengen die niet alleen een luxe ervaring geven, maar ook daadwerkelijk doen wat ze beloven. 

Bij de ontwikkeling van onze skincare richten wij ons op producten die op de lange termijn jouw huid voeden en verbeteren. Wij stellen service hoog in het vaandel en zijn continue op zoek naar manieren om onze producten en service te verbeteren. Onze klantenservice staat altijd klaar om te reageren op al jouw vragen en opmerkingen binnen 24 uur.

Ons bedrijf is vrij nieuw en wij hebben momenteel nog maar 2 producten op de markt, overigens zijn we achter de schermen druk bezig met uitbreiding. Wij willen graag bekend staan om onze goede producten, uitstekende klantenservice en algemeen klantvriendelijke reputatie.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ons merk is op zoek naar influencers die een actieve following hebben die bij onze doelgroep crit...