Campaign

Amrani | Nutra Collectie

Briefing

Company description

Amrani beauty producten en programma’s hebben als doel om je huid te laten stralen. Wij werken uitsluitend met krachtige, wetenschappelijk bewezen ingrediënten en technieken die de huid op een natuurlijke manier verzorgen en verjongen. Van buiten én van binnen.

WAT: Wij ontwikkelen effectieve producten en programma’s voor verzorging, verbetering en verjonging van de huid.

HOE: We werken met professionele laboratoria en gebruiken uitsluitend krachtige, wetenschappelijk bewezen ingrediënten, technieken en materialen, die de huid op een natuurlijke manier verzorgen en verjongen. Met onze holistische aanpak promoten wij lifestyle, die draagt bij aan natuurlijke schoonheid en fysieke en mentale gezondheid.

WAAROM: Positief verschil maken in het dagelijkse leven van mensen door ze stralende huid te bezorgen.

Amrani telt op dit moment 3 collecties (Nutra, Skincare en Beautytools) verdeeld in 5 lijnen (Boost, Balance, Clear, Brighten en Ageless).

Op dit moment willen we graag aandacht besteden aan onze Nutra collectie. Waar traditionele huidcrèmes alleen aan de oppervlakte werken, werkt Nutra Collection van binnenuit om de huid te voeden, versterken en verjongen. De vloeibare supplementen bevatten een unieke formule, waardoor de hoogwaardige vitamines en mineralen snel door het lichaam worden opgenomen. Onze gebruikers merken snel positieve huidverbeteringen op, soms zelfs al na 14 dagen gebruik! De Amrani Nutra Collection telt 4 supplementen voor de effectieve dagelijkse beauty routine:

1. Amrani Ageless Collagen: De nieuwe generatie huidverzorging. Dit drinkbare voedingssupplement bevat 10 actieve ingrediënten die een mooiere huid, haar en nagels stimuleren. Daarnaast zorgt het van binnenuit voor zichtbare huidverjonging en vermindering van cellulite.

2. Amrani Balance Hyaluronic Acid: De nieuwe generatie huidverzorging. Dit drinkbare voedingssupplement bestaat uit pure, veganistische hyaluronzuur die een mooie, gehydrateerde huid, haar en nagels van binnenuit bevordert. Daarnaast heeft het een positief effect op vermindering van fi jne lijntjes en rimpels en zorgt het voor natuurlijke glow.

3. Amrani Clear Anti-Acne: De nieuwe generatie huidverzorging. Dit drinkbare voedingssupplement bestaat uit extra natuurlijke ontstekingsremmers en huidgenezende ingrediënten. Tegelijkertijd voedt het je lichaam van binnenuit met rijke vitamines, mineralen, eiwitten en kruiden. Het is licht verteerbaar en dankzij de vloeibare vorm wordt het snel opgenomen door het lichaam.

4. Amrani Boost Vitamin C+D3: De nieuwe generatie huidverzorging. Dit drinkbare voedingssupplement bestaat uit Vitamine C+D3 die zorgen voor een boost van jouw immuunsysteem en draagt bij aan het concentratievermogen, energieniveau en de werking van spieren. Ons lichaam is niet in staat om op natuurlijke wijze vitamine C aan te maken, dus het nemen van dit supplement is een effectieve manier om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te voldoen. Het toegevoegde zink bevordert je immuunsysteem en stofwisseling. Het beschermt tegen virussen en draagt bij aan wondgenezing en je smaak- en reukvermogen.

Al onze supplementen zijn vloeibaar en dus dubbel zo effectief. In tegenstelling tot een pil of capsule hoeft een vloeibaar supplement niet eerst afgebroken te worden, voordat het zijn werk kan doen. Dankzij de absorptiesnelheid van 90-95% kan het lichaam de hoogwaardige ingrediënten direct opnemen, waardoor je snel resultaat ziet. De Amrani Nutra supplementen zijn kant en klaar en daardoor makkelijker in gebruik. Geen gedoe met poedertjes, maar direct drinkbaar.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn wij op zoek naar beauty content creators, het liefst van 30+...