Campaign

Marengo | Diergeneeskunde van de toekomst

Briefing

Company description

Marengo is een unieke app, gebaseerd op A.I., die zeer binnenkort gelanceerd gaat worden. Het is een gratis app die je kan downloaden op je eigen tablet of smart phone en die je de controle over de gezondheid van je huisdier weer volledig in je eigen hand brengt!

In de app maak je een volledig profiel van je huisdier. Naam, geboortedatum, ras, gewicht en uiteraard een mooie foto van je viervoeter. Stel je vaccinatiestatus in en wanneer je huisdier voor het laatst is ontwormd en of een ontvlooiingsmiddel heeft gehad en ontvang handige automatische reminders, inclusief bestel links van producten naar keuze voor thuisbezorging.

Is dit alles? Nee! Want nu komt de √©chte reden om Marengo te downloaden: je kan je gratis en onbeperkt ZELF consulten afnemen bij je huisdier.

Marengo in 4 stappen:

 1. De app begeleid jou aan de hand van een serie vragen, opgesteld en onder controle van dierzorgprofessionals, door een consult heen die je zelf afneemt bij je huisdier. Je krijgt bij elke vraag instructies en de mogelijkheid om foto en video materiaal toe te voegen.
 2. Na dit te hebben afgerond (5 min, gewoon lekker thuis), meet je met behulp van de Marengo Health Sensor de temperatuur, hartslag, hartritme en bloedsaturatie (1 min) van je huisdier.
 3. Op basis van deze uitslag EN de vragenlijst gaat onze A.I. database voor je aan de slag en zoekt binnen enkele seconden in duizenden en duizenden cases in het verleden naar vergelijkbare patronen en klachten en wat er toen aan adviezen en behandelingen is gegeven en (succesvol) is ingezet.
 4. Hier neemt de database weer een gemiddelde van en toont dit aan de gebruiker in een volledig overzicht.

Tot nu toe is alles gratis en onbeperkt! Als je hierna toch nog een persoonlijk dierenarts advies wil, kan je de gehele uitslag, inclusief Sensor uitslagen, met 1 klik door sturen en krijg je online terugkoppeling en eventueel recept en bestellinks toegestuurd.

Middels push berichten delen de veterinaire professionals van Marengo geregeld handige tips and tricks over het houden van een huisdier, maar bijvoorbeeld ook tijdige waarschuwingen voor teken uitbraken of ander belangrijk veterinair-medische nieuws.

We doneren 10% van alle inkomsten aan goede doelen tbv dierenwelzijn, maar daarnaast bieden we onze service gratis aan voor dierenhulporganisaties. Dmv ons platform kan een Nederlandse arts bv heel makkelijk en snel hulp bieden over de hele wereled en in delen van de wereld waar deze hulp en kennis of niet beschikbaar is, of niet makkelijk toegankelijk.

Dus alle punten op een rij:

 • GRATIS te downloaden
 • GRATIS te gebruiken
 • ONBEPERKT en wanneer jij dat wil
 • Maak een volledig profiel van je huisdier
 • Ontvang automatische reminders voor alle preventieve zorg
 • Thuisbezorging van alle producten
 • Maandelijks gratis adviezen van veterinaire professionals
 • Online consult, rechtstreeks met de dierenarts voor 9,95 EUR
 • 10% van alle inkomsten gaan standaard naar een dierenwelzijn organisatie

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Op dit moment zijn er veel aanmeldingen, maar we merken dat mensen gezien de nieuwe technologie,...