Campaign

Het ImuPro concept - de voedselallergie IgG-test

Briefing

Company description

VicoBlue is een vernieuwend en innovatief concept waar voeding, beweging en mindset centraal staan. Door het samenbrengen van kennis en ervaringen van professionals, begeleiden we consumenten en bedrijven bij het proces voor een gezonde body & mind (zie www.vicoblue.nl). Wij geloven in een TOTAAL vitaliteitsconcept, bestaande uit gespecialiseerde en persoonlijke onderzoeken, coaching, begeleiding in de VicoBlue app en persoonlijke voeding. 

ImuPro - de voedselallergie IgG test voor het achterhalen van jouw 'trigger foods'

Een voedselallergie is een abnormale immuunreactie van het lichaam tegen een bepaald soort voeding. De klassieke voedselallergie veroorzaakt door Immunoglobuline (IgE) antistoffen zorgt voor een acute en hevige reactie. Een vertraagde voedselallergie, veroorzaakt door IgG antistoffen daarentegen, kan vaak leiden tot laaggradige ontstekingen waarbij de symptomen pas uren- of zelfs dagen later optreden. Deze symptomen kunnen zich uiteindelijk ontwikkelen in chronische klachten zoals migraine, diarree, prikkelbare darmsyndroom, eczeem, psoriasis, acne en obesitas. Met de ImuPro test worden de IgG reacties tegen een breed scala aan voedingsmiddelen in kaart gebracht.

De darmbarrière is een van de belangrijkste factoren bij het ontstaan van een IgG-gemedieerde voedselallergie. Normaal is de darmwand bij een gezond functionerende darm niet doorlaatbaar. Bij een doorlaatbare darm kunnen onafgebroken voedingsdeeltjes de darmcellen passeren en direct in de bloedbaan terecht komen. Het lichaam kan deze onafgebroken voedingsdeeltjes als lichaamsvreemd herkennen. Als gevolg hierop gaat het lichaam antilichamen (IgG) aanmaken tegen de eiwitten in deze voedingsdeeltjes. Dit proces zorgt voor een laaggradige ontstekingsreactie.

De test is een zelftest waarbij makkelijk thuis bloed afgenomen kan worden via een vingerprik! Het rapport bestaat uit een persoonlijk overzicht van jouw reacties tegen 44, 90 of zelfs 270 voedingsmiddelen. Ook zit er een persoonlijke voedingsgids met een eliminatie dieet waardoor jij kant achterhalen welke voedingsmiddelen daadwerkelijk tot jouw klachten leiden.

Meer informatie vindt je op onze site: https://www.vicoblue.nl/voedselallergie-test-imupro/

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Vanuit ons concept VicoBlue zijn we op zoek naar samenwerkingen met bloggers, influencers en/of v...